Päivien asuja (sis. mm. Dolce & Gabbanaa ja Nekalaa)

Pitkästä aikaa tyylikkäitä päivien asujani kämäisissä kuvissa! Nekalan catwalkilla on koko kesän liikuskellut kissa, jolla on päivittäin samat farkkusortsit ja toppi. Välillä vähän varioiden. Let´s see!

kuva.JPG

Lähdössä Koikkariin Prismaan. Lee-farkkushortsit tein itse kirppisfarkuista. Dolce & Gabbanan (voi kyllä!) hipsterineuletakin ostin Saksasta kesälomatuliaisena. Pehmoinen takki on 100% villaa. Pidän sitä koko kylmän puutalotalven ja passaa juppipaita myös arskojen ja Havanasin släpäreiden kanssa.

kuva.JPG

Lähdössä Särkkään! ZZ Topin t-paidan sain isältäni ollessamme ZZ Topin keikalla Helsingissä. Farkkusortsit Tammelan torilta. Hipin kommentti päivän asuuni: Sie näytät ihan sopivan white trashilta.

kuva.JPG

Myyntitykki tulossa pitämästä pihakirppistä. Hippipaidan ostin naapurin muijan kirppispöydästä. Leen farkkusortsit kirppishommia myös.

kuva.JPG

Lähdössä serkkujen kanssa syömään. Ihanan jump suitin (merkkiä en tiedä?) ostin myös Saksan reissullani. Olen pitänyt haalaria niin paljon, että naapurin muija on joutunut välillä paikkaamaankin. Kiilakorkonilkkurit ovat tätini vanhat Noorat.

kuva.JPG

LÄhdössä ostamaan Hipin yllätyssynttäreille salaista grillattavaa. Nekala-paidan sain naapurin äijältä lahjaksi. Maksimekko taitaa olla Seppälästä. Kyseinen petturimekko teki muutama kesä sitten temput: lähtiessäni sovitin mustaa mekkoa kotona todeten sen ihanaksi ja säädylliseksi. Myöhemmin illalla Klubin vessassa huomasin mekon muuttuvan tietyssä valaistuksessa läpinäkyväksi. Mahtavaa. pelkillä alusvaatteilla täydessä baarissa. Asiaa ei helpottanut tieto, että olin juuri jutellut pari tuntia shiis todella tärkeänä ja ashiallisena naishena puolitutulle kollegalle eikä kukaan seurueestamme kertonut keisarin uusista vaatteista.

kuva.JPG

SEURAA MAINOS! The Edge Of Life NEKALA. Koordinaatit vievät Wanhaan Tappiin. (Tapista saa myös Nekala-lippalakkeja ja parhaita hamppareita)

*Tämä blogiyhteistyö alkoi, kun kannoimme ensimmäisiä muuttolaatikoitamme vaaleanpunaiseen taloon viime syksynä.

kuva.JPG

Loppuun sporttia. Rokkifutis lähestyy. Let´s go Mitsubitchit Let´s go! Lähdössä futisreeneihin. Niken shortsit ja toppi. Sidosteen jalissukat. Ruskea toppi Onlyn. Nappikset Adidas. Kassi Waara Skateboards.  

 

Sellasta.

Tyylikästä elokuuta!

 

 

 

Share

8 kommenttia

 1. Norps kirjoitti: Vastaa

  Hyvältä näyttää ja ihana toi neuletakki!

 2. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Kiitos!

  Neuletakki on ihana luipakka ja musta tuntuu, että tuun pitään sitä syksyllä joka päivä 🙂

 3. tiia_ kirjoitti: Vastaa

  Hei nää asukuvat oli ihania! Mahtavaa nähdä tämmösiä ”vanhojen hyvien aikojen” asukuvia, joita ei oo lavastettu ja käsitelty. 🙂

 4. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Kiitos! Kiva kuulla 🙂 Sillä aina, kun laitan näitä tulee sellainen semi-myötähäpeä itseäni kohtaan ja mietin, pitäisikö jättää laittamatta.

  Vaatteista tykkään, mutta nää kuvat on kyllä todella kämäsiä. En vaan ikinä mennessäni tai tullessani oikein ehdi / saa aikaan / osaa ottaa ”kunnon” kuvia, vaikka kyllä haluaisin. En meinaa muistaa räpsästä näitä kämäkuviakaan. Monet ihanat muotiyhdistelmät jääneet kiireessä täysin dokumentoimatta! O ou!

  Eli hyvä, jos joku tykkää!

   

 5. tiia_ kirjoitti: Vastaa

  No just sen takia nää onkin niin hyviä, kun ei ole liian viilattuja, vaan just sopivan kämäsiä ja vaatteet näkyy kuitenkin ihan hyvin. Joten ei mitään semi-myötähäpeää, vaan lisää kuvia kehiin vaan! 🙂

  Ja piti mun tohon aiempaan kommenttiin kirjoittaa sekin, että sulla on ylipäätään aivan hurmaavan ihana blogi. Elämänmakuinen, hauska ja lämmin. 

 6. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Kiitos paljon! Ihana kuulla!! <3

 7. Kanelibasilika kirjoitti: Vastaa

  Uulalaa, mikä Dolce&Gabbana! 🙂

 8. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Kiitos! 🙂

  Me love it love it love it!!

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.