Date Night with Jenni Vartiainen

Vein eilen Hipin ulos syömään. Menimme blogien ja face-kavereiden hehkuttamaan Nomuun, joka on Tampereen uusimpia ravintoloita . Kaivoin seuralaiseni maan alta kellarin raivausprojektista, kasaripaitani kaapista ja häippäsimme pölähtäen iloisesta iltapuuropöydästä. Siirsin pöytävarausta kerran myöhemmäksi. Hipillä ei ollut edes nälkä. – Mää laitan vaan ripsiväriä ja kuivaan tukan. Millä me mennään? En ees kattonu, missä se on..

Hetken päästä istuimme hiljaisen ravintolan ikkunapöydässä juomassa sapporoa. Veikkailimme, mitä biisejä perjantaisessa Vain elämää -jaksossa kukakin esittää. Esitin vanhan tutun Loiri-imitaatiotioni, joka sai perinteisesti Hipin ahdistumaan ei se kuulostaa yhtää tolta, ei toi oo mitenkään Loiri, ei helvetti, ei..

kuva.JPG

Hippi muuntui eteeriseksi ja seksikkääksi Jenni Vartiaiseksi.

kuva.JPG

Jenni ja Loiri tilasivat jaettavaksi viisi annosta ja neljä pulloa olutta. Ottaen huomioon, ettei Jenni Vartiaisella ollut edes yhtään nälkä, Loiri joudui kamppailemaan saadakseen edes maistiaisen kaikista annoksista, jotka hävisivät vartissa. Eteerisyys katosi ja pöydässä vallitsivat viidakon lait. Loiri on kuitenkin vuosien saatossa harjaantunut romanttisilla kilpatapaksilla ja tällä kertaa hänen vahvuutenaan oli syömäpuikot, joilla oli Jenniä huomattavasti näppärämpi.

kuva.JPG

Kunnes Jenni alkoi pelata likaista peliä napsimalla annoksia sormin, jonka jälkeen hän nauroi sensuellisti ja tilasi vielä hampurilaisen. Loiri tilasi chilisiä papuja ja nauroi Pierre-Kuselasti.

Kaikki tilaamamme annokset olivat herkullisia. Erityisesti pidin tempura-katkaravuista ja grillatuista kampasimpukoista. Sashimit maistuivat myös, mutta olivat annoskooltaan pieniä. Nomun maukkaat tarjoilut sopivat ehkä kevyemmälle naposteluillalliselle erinomaisesti, mutta eivät ehkä olleet paras vaihtoehto jumpan+luistelulenkin tai raksaduunipäivän+kellarintyhjennysprokkiksen jälkeen.

Joka tapauksessa aijon ehdottomasti mennä Nomuun uudestaan. Ruoka oli todella hyvää ja palvelu ystävällistä. Kiva paikka näin romanttisesti Vartiaisen kanssa, mutta varmasti sopii myös isolle hölöporukalle.

kuva.JPGLoppuun vielä Loirin treffilookki. Ihanalla kirppiskasaripaidalla hurmasin jopa ahmivan Vartiaisen. Uuh.

http://www.youtube.com/watch?v=yBX3TguWF84

 

Romanttista torstaita!

 

 

 

Share

4 kommenttia

 1. Emmi Nuorgam kirjoitti: Vastaa

  Jos on isompi nälkä, niin ne burgerit ja ranut (siis merileväranuja, täydellisiä) vie tosi tehokkaasti nälän! Mutta mee ilman Jenniä, koska vaikka sillä ei olis yhtään nälkä niin ne katoaisi sekunissa parempiin suihin. 😉

 2. sanninen kirjoitti: Vastaa

  Voi Maiju rakas! Fanitan sun mieltä!

 3. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Hö hö hö hö! 🙂

  <3

 4. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Oli meillä merileväranuja ja burgerikin siellä joukon jatkeena..ja tilanne silti oli, mikä oli..

  🙂

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.