Terkkuja Marie Kondolle

Marie Kondolle terkkuja, että EI! Mikään tästä paskasta ei tuota minulle tai kenellekään muulle perheessämme yhtään mitään iloa! (Lukuun ottamatta kaapin viimeisestä nurkasta löytynyttä puolillaan olevaa pulloa, jonka epäilen olevan limoncelloa ja jonka meinasin vetäistä ykkösellä huiviini huomattuani, millaista uskomatonta shittiä ruokailuhuoneemme kielletty kaappi oikeastaan sisältääkään.) Ihan käsittämätöntä shittiä!!! Kuin kaikki maailman paskaroina olisi muuttunut paskaroinaksi ja sulloutunut kaappiimme. Oi miksi, miksi en voinut tehdä itselleni samaa, kuin muille, jotka joskus ovat erehtyneet raottamaan kyseistä komeroa, eli äkkiä pamauttanut ovea nenän edestä kiinni huutaen ÄLÄ AVAA SITÄ KAAPPIA. ÄLÄ KOSKAAN AVAA SITÄ KAAPPIA!!! Miksi piti vielä erikeeperin löytämisen jälkeen ihan vähän jatkaa kaivamista??

Ei mitään elämänhallintaongelmia täällä hei, ihan muuten vaan halusin säilyttää muun muassa viisi vuotta sitten vanhentunutta vehnätärkkelystä, rikkinäistä itkuhälytintä, avaimettomia lukkoja, lukottomia avaimia, käytettyjä pattereita, tyhjää nenäsumutepurkkia, minkäliemaan kolikoita ja kahdeksaakymmentäseitsemää ryttyistä paperikassia kaapissani. Jos vaikka joskus satun tarvitsemaan, ihan kuin joskus tässä elämässä oppisin korjaamaan hajonneita hälyttimiä tai kokkailemaan jotain uskomattomia vehnätärkkelysrisottoja. EN EDES TIEDÄ, MITÄ VEHNÄTÄRKKELYS ON!

En myöskään ymmärrä, miten on fyysisesti mahdollista tunkea noin neliömetriseen komeroon ison yksiöllisen verran tavaraa. Liisa helvetin ihmepaskamaassa! Voisin pitää Marie Kondolle hassut teekutsut komerossamme, menisi tosi sekavaksi ja happoiseksi ilman hatuntekijääkin.

Nyt, kiitos aamuisen mielenhäiriöni, ruokailuhuoneemme on muuttunut kaatopaikaksi, jossa lapseni ihmeellisesti vellovat seassa kysellen, näilläkö me koristellaan ne virpomisoksat, äiti. Miten äiti näistä saa koristeita tehtyä, ei nää näytä koristeilta.. Ja Hippi on varmaan jossain hädissään etsimässä numeroa Hullut hamstraajat -ohjelmaan, jonka tuotantoryhmä peruuttaa pihaamme hetkenä minä hyvänsä valmiina nöyryyttämään minua koko kansan edessä ja nimeeni tullaan laittamaan etuliite sekopäähamstraaja. I´m so done!

Ei olisi koskaan pitänyt avata sitä kaappia. Ei pidä koskaan avata mitään kaappeja!!

Että sellaista. Ihan tosi zeniä sunnuntaita vaan kaikille! Aloittamisen hetki muuttaa elämäsi läpäläpäläälää.. jep, elämäni oli paljon parempaa ennen tätä ”aloitusta”.

Lue myös:

Suosittu KonMari -menetelmä saamassa kilpailijan

Fuck you Marie Kondo -state of mind

Vihdoinkin vähän sisältöä elämässä

Share

9 kommenttia

 1. Kaappiin vaan takaisin kirjoitti: Vastaa

  Aaahhahhahhahhaaaaahhhhhh…! Kiitti nauruista ???. Ja älä huoli, et ole yksin.

 2. Pieta kirjoitti: Vastaa

  Uuh, juuri tuon takia laitan vaatekomeron ja kaikkien muidenkin komeroiden ovet tosi nopsaa kiinni!

 3. Minni kirjoitti: Vastaa

  ????? Loistavasti kirjoitettu!

 4. Johanna kirjoitti: Vastaa

  Osanottoni.

  Mutta jos harhapolku sallitaan, niin olin bongaavinani vaginatapetin Yle Areenassa olevasta sarjasta Babylon Berlin! Sotalesken pitämässä pensionaatissa, itävaltalaisen toimittajan huoneessa jo 1920-luvulla arvostettiin tuota kuvamaailmaa!

  1. Någon Annan kirjoitti: Vastaa

   Kyllä, vaginatapettia oli Babylon Berlinissä, aivan kuten sitä oli myös Girlsissä. Ja monista kuvistakin olen sitä bongaillut.

 5. K kirjoitti: Vastaa

  #kasa

 6. Vikkola kirjoitti: Vastaa

  Miten tulikaan mieleen se Frendit -jakso, jossa Chandler löytää Monican salaisen jemmakomeron. Se suorastaan räjähti kaikesta tavarasta, kun avasi oven :).

 7. Reeta kirjoitti: Vastaa

  Mulla on käytössä konsepti ”kaappiviini”. Jos aikeissa on siivota tai edes vähän selvittää kaaoskaappia kannattaa ottaa kaveriksi kaappiviini. Johan on inhimillsempää hommaa ja seula säästettävien kamojen kohdalla huomattavasti tarkempi. Monesti testattu toimivaksi!

 8. possu kirjoitti: Vastaa

  Juu-u, tuttu tunne… me tehtiin keittiöremppa ja purettiin 5 kpl samanmoisia kaappeja. Helppo rasti, tyhjennetään vaan ja puretaan pois. Voi kettu. Niitä tyhjennettiin ja tyhjennettiin, sitten alkoikin tulla jouluaatto fiilis (muttei ihan hyvällä tavalla): ai meillä on tämmönenkin, mihis helvettiin tää laitetaan jne. Suurin osa lähti kaatopaikalle, mutta osa odottaa (4 vuoden jälkeen) pahvilaatikoissa makuuhuoneessa sitä uutta vitriinikaappia, johon ne loput olisi tarkoitus sijoittaa. Voi olla, että menee vielä vuosi tai kaksi siinä projektissa.

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.