Ihoni säihkyn salaisuus – Biodellyssä meikkiale

Kaupallinen yhteistyö: Biodelly

Terkkuja anopin toiminnallisista juhlista. Olemme juuri lähdössä metsään kiipeilemään, mutta sitä ennen huikkaan pikku nassutärpin, sillä luonnonkosmetiikan verkkokauppa Biodellyssä on nyt viikonlopun ajan kaikki meikit 20% alessa.

Hohtavasta ihostani kysellään sen verran usein, että kertaan vielä, miten höpönassun saa säihkyväksi. Eteerinen hehkuni ei ole jumalallista alkuperää, vaan salaisuuteni on kaksi simppeliä meikkituotetta, joilla saa mattaisen naaman heräämään henkiin.

Ensin perinteinen ENNEN-kuva. Perusnaama! Tässä ei itseasiassa ole pohjiakaan vielä laitettu, mutta pohjaksi voi laittaa meikkivoiteen tai millä yleensä ihoaan tasoittelee tai meikkejä pohjustaa. (Itse käytän  Nui Cosmeticks meikkivoidetta.)

MUTTA SITTEN! Miten saa kasvot hehkumaan?

Sipaisen poskipäihin, kulmien alle, amorinkaarelle ja nenään pienet sipaisut Nui Cosmeticsin korostusvoidetta. Nuin hehkuvoidetta on muutamassa eri sävyssä. Talvisin käytän vähän hopeampaa Hukarere-sävyä ja kesällä ihoni ollessa pisamaisempi ja muutenkin ruskettunut, käytän pronssisempaa Piaria, eli shamppanjan sävyä.

Toinen kuultoa antava luottomeikkini on Nui Cosmeticsin Multistick, jota käytän vähän voidemaisena poskipunana. Ihan huippu tuote, joka levittyy helposti ja pysyy kasvoilla luonnollisena. Vähän voidemainen puna on helppo käyttää ja se antaa poskille myös glowta!

Multistickin punan lisäksi korostan kasvoja sipaisemalla myös hehkuvoidetta poskipäihin, jolloin valo tarttuu kivasti kasvojen korkeinpiin kohtiin. (Tässä kuvassa korostusvoiteen sävy on hukarere)

Ja TA DAA! Näillä kahdella luottotuotteella aamuinen nukkanaama on herännyt hehkuvaksi höpönassuksi! Ja sitten vaan ihanasti siristellään tosi eteerisesti. (Tässä kuvassa korostusvoiteen sävy on piari)

Biodellyssä on nyt viikonlopun ajan menossa meikkipäivät, joiden aikana kaikki meikit saa 20% alennuksella koodilla MEIKIT. Voimassa huomiseen (30.9.) asti!

Ihanaa viikonloppua kaikille säihkynaamoille!

Lue myös: 

Iho kesäkuntoon – puhdistusta ja täsmähoito finneille

Muutama kuva meikin voimasta

Heleän talvi-ihon salaisuus

Share

2 kommenttia

  1. Carla/Lumos kirjoitti: Vastaa

    Nämä Nui:n tuotteet kuulostaa mielenkiintoisilta, pitää pistää testattavien listalle!

    1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

      Nää on kyllä ihania, suosittelen <3

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.