Kesän viimeinen viikonloppu

Kesän viimeinen viikonloppu oli tehty aurinkoisella terassilla nautituista munkkikahveista ja pihaleikeistä. Puistoilusta, retkeilystä, kirppiksistä, muumeista ja kyllästymisestä. Iloisesta uimareissusta, taiteesta, kiipeilystä ja kalastuksesta.

Kalastuspakin uusien vieheiden jatkuvasta järjestelystä. Puuhun jääneestä vieheestä,  pohjaan jääneestä vieheestä. Pohjasta ongitusta (!!!) vieheestä, naapurin äijältä saaduista vieheistä, Prismasta sunnuntai-iltana haetuista uusista vieheistä sekä Siurossa random kalastajalta ostetusta vieheestä. Avokelasta, pohjaongesta, Helmi Räsäsestä, Rapalasta ja kalastusvideoista. Kireistä siimoista, kirjastosta lainatusta kalakirjasta ja uusista kalakavereista.

Helteisestä päivästä, jonka viileä tuuli puhalsi syksyiseksi illaksi. Aurinkolaseista ja bikineistä, kynttilöistä ja vilteistä. Pimeistä illoista ja aurinkoisista aamuista. Sateen ropinasta ja märästä trampasta.

Naapureista, kutsutuista vieraista ja tupsahtaneista kyläilijöistä. Ystävien kanssa nautitusta perjantai-illasta ja isolla porukalla valutusta sunnuntaipäivällisestä. Pitsasta, salaatista ja sienilasagnesta, jota urheasti kokkasin, kunnes pyysin Hippiä tekemään juustokastikkeen. Kahveista, jälkkäreistä ja jäätelöpöydästä. Sohvasta, House of Cardsista ja alkavan arjen ahdistuksesta.

Niistä oli kesän viimeinen viikonloppu tehty.

Hyvää alkanutta viikkoa kaikille!

Lue myös:

Uusi paskiaisarki

Sellainen kesä

Sitten tuli sade

Share

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.