Hyviä Halloween-asuja!

Hähää! Malttamattomana odottelemme naapureiden perinteiseksi muodostuneita Halloween-kekkereitä, joihin perinteisesti olemme kaikki keksineet mahtavia naamiaisasuja. Yleensä asupäätökset tehdään viime tingassa yläkerrassa arpoen, mutta koskaan ei jätetä pukeutumatta. Haha.

DSC_0487.jpg

Yleensä en periaattesta ole ostanut valmiita naamiaisasusettejä, parhaat asut syntyvät aina omasta kaapista vähän-sinne-päin-metodeilla! Lasten kohdalla tosin olen joutunut tekemään poikkeuksia, he kun ovat saaneet esimerkiksi naapurista hienoja supersankariasuja, joista osa on käytössä ihan päivittäin. Asujen miettiminen ja sovittelu on hauskaa ja aina kaapista löytyy kamat esimerkiksi morsiusparin, länkkärin, prinsessan, Peppi Pitkätossun, noidan, supersankarin tai merirosvon vaatteisiin. Yleisesti tietyn tunnistettavan hahmon habituksen saa jo, kun laittaa jotain saman tyylistä, samanlaista ei tarvi olla.

Viime vuonna naapurin äijä taisi vetää juhlien parhaan palkinnon pukeuduttuaan Hipiksi. Autenttiseen asuun oli todellakin panostettu ihan kädessään kantelemaansa kirjaa ja murreimitaatiota myöten. Ihan paras! Itsekin tykkään yleensä pukeutua tietyiksi tyypeiksi. Olen ollut esimerkiksi Kelly Osbourne, Amy Winehouse, Geri Halliwell..

DSC_0602.jpg

ja Frida Kahlo.

Ja Matti Näsä (Enkä lopulta edes tarvinut kuin mustan kajalin!)

Viime halloween-bileissä olin idolini Edina Monsoon ja noidaksi pukeutuneesta naapurin muijasta sain lopulta ihan hyvän Patsyn itselleni.

Vappuna olin synkempi Jokeri.

Myös Hipillä on ollut arvostettavia, oman kaapin antimista repäistyjä klassikkohahmoja. Kuten Irwin.

Tai idolinsa Uuno Turhapuro.

Pari vuotta sitten vappuna pukeuduimme Hipin kanssa yhdessä Speedyksi ja Sakuksi. Pitää ehkä joskus ottaa vielä uusiksi, sillä illalta ei jäänyt muistoksi yhtäkään yhteiskuvaa. Onneksi illalta löytyy kuitenkin kuva, jossa imetän vauvaa kyseinen asu päällä. Se oli jo vähän Kummeli meets Little Britain.

Myös viime vuotinen Reinikainen oli ihan mies paikallaan Edinan ja Patsyn illallisella.

Innolla odotan, mitä tyyppejä juhliimme tänä vuonna kokoontuu. Jos en keksi mitään, voin aina olla Matti Näsä -niin paljon parin vuoden takainen asuni herätti hilpeyttä ja kateutta. (Laitan taas Instagramin puolelle tunnelmia juhlista!) Myös illan menua suunnitellaan jo kovasti, lupasin valmistaa kesällä tekemääni avocadodippiä. Nyt pitää repiä se resepti jostain.

Jännittävää ja kekseliästä Halloweenin odotusta kaikille!

Lisää Halloween-tunnelmia ja vinkkejä juhliin:

Hilpeä Halloween

Halloween-ruuhkaa

Hauska idea lastenkutsuille

Kurpitsakin on jonkun lapsuus

Kurpitsahommia osa 2

Share

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.