Kevätmuistiinpanot

– Kerro Hipille pyyhkeiden olevan yläkerran kodinhoitokaapissa, ettei hän enää ikinä koskaan aamuyöllä kysy Mutta missä on meillä on pyyhkeitä? silloin, kun itse istun käsissäni lapsen oksennukset, jotka valuvat kyynärvarsia pitkin

– Ihan mahtava taito on osata oksentaa ämpäriin

– Olen superrefleksi-ihminen, joka koppaa aamuöiset yrjöt tuosta noin vaan

– Muista pelata pesäpalloa ainakin pari kertaa tänä kesänä! Jopa naapuruston perus sakilla saisimme jo ihan hyvät pelit pystyyn

– Muista räpsä!

– Jos ferritiini, armollisuus, toksisuus, rahapuhe ja sanoittaminen on last 2018, niin mistä jankutamme 2019 ?

– Arvosta ihania asiakaspalvelijoita! NCB:llä on niin maailman mukavin asiakaspalvelu, että luulin olevani piilokamerassa. Epätodellista, että joku odottelee luurissa minun ladatessa ja etsiessä tietoja T O D E L L A hitaasti ja kysellessä tyhmiä. Luulin puhelun olevan sairasta pilaa viimeistään saatuani puhelun jälkeen minua juuri neuvoneelta työntekijältä sähköpostilla vielä suoran numeronsa sekä kehoituksen soittelemaan uudestaan ennen hänen talvilomaansa, jos vain tulee vielä jotain kysymyksiä mieleen! WHAAAT!!

– Myös verottajalla on superhyvä asiakaspalvelu

– Pisteitä myös vakuutusyhtiö Varman puhelinpalvelulle, joka todella ystävällisesti setvi kadonneesta laskusta aiheutunutta vyyhtiä kanssani

– Vinyylilevyn julkaisu on vaikeaa. Joutuu opettelemaan helvetin monta asiaa. Saakelin hidden templates ja tallenneluvat ja ranskaakin pitäisi melkein osata!!

– Ei ole helppoa olla levy-yhtiö. Tomppakin jo ehdotti Tyttöystävä-nimisen levy-yhtiöni muuttamista Ex-tyttöystäväksi

– Kolmevuotiaat ovat aivan parhaita kaikessa nohevuudessaan ja absurdiudessaan

– Riesling-viikot tulevat, jes! Parsaa!

– Muista, ettei natsia saa sanoa natsiksi tai rasistia rasistiksi, mutta huorittelu on ookke!

– Muista ottaa rokotteet!!

– Muista jakaa Hipin pinaatti-feta-pastan ja palak paneerin reseptit!

– Vaikka olisi kuinka hässäkkä päivä, aina kannattaa ottaa aikaa Kuusamosta tulevalle iloiselle puhelulle, jossa tätini raportoi kyyhkysten liikkeitä, muistelee viime kesän vierailuaan sekä sanoo Hippiä vahingossa Kullervoksi ja kertoo nimisekaannuksen johtuvan siitä, että siippani muistuttaa Kullervoa, siinä maalauksessa. Tiedäthän sie sen maalauksen, kun se on siinä metsän edessä ja sillä on pitkä tukka? Se on kyllä hieno teos.. Aivan paras puhelu ja kaiken lisäksi tätini ilmoitti vielä tilaavansa meille Aku Ankan.

– Tavarasta, erityisesti uusista kengistä, tulee onnelliseksi! Kävin tänään Palmrothilla sovittelemassa vanhan kenkäbrändin uutta kesän mallistoa, joka on niin iiks ihana ja värikäs, että hyppelehdin onnesta uusi kenkäkassi kädessäni (tulen pian kertomaan lisää maailman söpöimmistä popoista!)

– Jos joka päivä hilaa pipoa pari milliä alemmas otsalle, ihan pian se on jo nuorisolaisesti muodikkaasti etukenossa otsalla

– Keittiön uudet lamput on niin ihanat, ihanat, ihanat!

– Muista miettiä vappujuhliin uusi naamiaisasu! (Jos ei meinaa keksiä, ehkä joku vanhoista ideoista käy myös, esimerkiksi Matti Näsä ei koskaan petä.)

– Muista jankuttaa naapurin muijalle vielä vähän paljun vuokraamisesta!

– Viime äitienpäivänä hilluimme kaikki jo shortsit jalassa terassia maalaamassa, se on kesä ny tai ainakin ihan kohta! Jee!

– Ota skeitti mukaan pääsiäislomalle

– Suunnittele podcastia nyt kun on jo pari hyvää ajatusta, kirjoita ideat paperille

– Muistele vähän kuororeissua, jolla kävit Pariisissa

Aurinkoista kevätviikkoa kaikille!

Lue myös muita muistiinpanoja:

Vuoden ekat muistiinpanot

Muutama muistiinpano syksylle

Pikkunen muistilista

Edelliset muistiinpanot

Vuoden viimeiset muistiinpanot

Notes to self

Notes to self

Notes to self

Share

4 kommenttia

 1. Riikka kirjoitti: Vastaa

  Kullervo! Huikea täti kyllä.

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   No hän on ihan BEST! 😀

 2. Vieras kirjoitti: Vastaa

  Kainovienosti lukisin mielelläni Kullervon ohjeet fetapastaan ja palak paneeriin. Kiitos jo etukäteen. (Mikä muuten on etukäsi?)

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Etukädestä en tiedä, mutta lupaan fetapinaatti-pastan ja palak paneerin ohjeet lähipäivinä! 🙂 Kiva kuulla, että ne kiinnostaa!!

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.