Menovinkki – JouluTehdas 2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 Nokian Tehdas 108 järjestää jälleen tulevana sunnuntaina 27.11. klo 12-15 Nokian Tehdassaaressa JouluTehdas -tapahtuman, jossa olemme perinteisesti käyneet naapureiden kanssa fiilistelemässä joulutunnelmia

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Tunnelmallinen JouluTehdas tarjoaa hienossa tehdasmiljöössä ohjelmaa koko perheelle: esimerkiksi viime vuonna Hipin bändikaveri esiintyi lavalla erikoinen vihreä hattu päässään ja oli ohjelmassa muitakin herkkuja! Ainakin vetelimme kanelista riisipuuroa ja kahvia hyvässä seurassa. Ja voih, Pikkuveli oli vielä ihan vauva, joka taisi torkkua vaunuissa koko tapahtuman ajan.

Tänä vuonna Joulutehtaassa pääsee valmistamaan joulukortteja ilmaisessa työpajassa, jota vetävät käsityöalan ammattilaiset. Lapsille on ohjelmassa kasvomaalausta ja luvassa on myös Maarit Utriaisen ilma-akrobatia esitys. img_0386

 JouluTehdas 2016 on avoinna sunnuntaina 27.11. klo 12-15 ja tapahtumaan on vapaa pääsy. Tehdas 108 sijaitsee Tehdassaaressa (Souranderintie 2) Nokialla. Klikkaa tapahtuman Facebook-sivulle! Ohjelma täydentyy tapahtuma-ajankohtaan saakka.

Tunnelmallista viikonalkua kaikille! Tällä viikolla tosiaan on jo ensimmäinen adventti. Ja muuten -jos joulukalenteri on vielä hankkimatta, niin katso muutama ihana vinkkivinkkiläinen.

Vaikka sataa vettä, ei haittaa. Olkaa hyggejä ja polttakaa kynttilöitä ja fiilistelkää pimeää vuoden aikaa. Paitsi te, joilla on kotonaan kreisi yksivuotias, älkää polttako kynttilöitä, paitsi ulkona suljetussa lyhdyssä.

Share

4 kommenttia

 1. Oija kirjoitti: Vastaa

  Omat lapset 3 ja 5, tänä syksynä aloin polttaa taas kynttilöitä <3. Toki on kaksi kreisiä kissaa, jota on aiemmin käyneet viiksitrimmauksessa kynttilänliekissä, mutta poltan vain valvovan silmän alla.

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Haha! Joo, meilläkin vanhempi (4 vuotias) jättää kynttilät rauhaan, mutta yksivuotias on aika kiinnostunut.. 🙂

 2. Senkun kirjoitti: Vastaa

  Kiitos taas tästä menovinkistä! Ois muuten tainnut mennä ohi koko tapahtuma. Viime vuonna viihdyttiin hyvin ja tehtiin löytöjä!

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   <3

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.