Wanhojentanssipuku

Kun kerran aloin vanhoja muistella ja tänään vanhoja tanssitaan sekä ystäviä juhlitaan, jaan vielä tämän riemastuttavan kuvan vanhojentansseistani.

kuva.JPG

Vuosi taisi olla 1800 2000 ja sen jälkeen en ole vanhentunut päivääkään. Ystävänpäivän kunniaksi olen kuvassa tietysti Englannin kuningatar Annan naapurin muijan kanssa, kuinkas muutenkaan. Puvun ostin äiti osti tamperelaisesta Second Hand Shop Yesterdaysta. Vaikka stailauksessa on ehkä hieman puutteita, pidän valitsemastani mekosta edelleen. Nykyään taitaa olla aika eri meininki vanhojenpuvuissa, mutta meidän nuoruudessamme *keinutuoli heiluu viuhuen* puvut olivat useilla tosiaankin vanhoja – naapurin muijalla jopa historiallinen. (Anteeksi! Pakko. Naurattaa.)

Jos olisi aikakone, lentäisin kertomaan Yesterdayssa toivonsa menettävälle äidilleni, että kyllä mää oikeesti käytän tätä mekkoa myös tanssien jälkeen! Siitä voi maksaa sen 500 _markkaa_, ei oo paha! Se oli silloin kyllä aika paha. (Aikamatkallani vinkkaisin samalla myös Englannin kuningatar Annalle varoituksen illan jatkopaikan vessanovenkahvasta, ettei tarvisi kovin pitkään roikkua kuninkaallisesta kampauksestaan siinä kiinni. Vai pitäisikö jättää kertomatta?)

kuva.JPG

Pidin lupaukseni äidilleni ja mekkoa useampaankin otteeseen tanssien jälkeen. Viimeksi se taisi olla minulla Ilveksen iloinen itsenäisyys -juhlassa muutama vuosi sitten. Se on ollut hyvä juhlakolttu. Mielestäni olisi kohtuullista, että myös naapurin muija pukeutuisi omaan vanhojentanssiasuunsa ainakin muutaman kerran vuodessa.

Hyvää ystävänpäivää kaikille <3  ja ihania tansseja vanhoille!

Pitäkää hauskaa ja varokaa kahvoja.

Lue myös: Ikävä nuoruuteen

Share

12 kommenttia

 1. Emmi Nuorgam kirjoitti: Vastaa

  Oi vitsi miten ihana riikinkukkomekko! Mulla oli ihan tavallinen iltapuku, jota sittemmin vähän fiksailtiin ja pidin sitä kyllä useesti tanssien jälkeenkin. Nyt se varmaan on jotenkin kutistunut tai jotaki, kun ei mee nää päälle!

 2. Sinkkone kirjoitti: Vastaa

  Tämä kampaus on kyllä legendaarinen – lähes kuninkaallinen olo olikin siinä vessan ovenkahvassa juuttuneena illan pikkutunneilla! 😀 Mitä_oikein_ajattelin?!

 3. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Aivan mahtava sun asu!! <3 Hakkaa kyllä mennen tullen kaikkien muiden ”wanhat” puvut 😀

   

 4. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Kiitos, jee! Ehkä siihen iltapukuun ei vaan mahu kahta 😉

 5. Vierailija kirjoitti: Vastaa

  Tää on niin ihana tää sun blogi! Tykkään!
  Tälle postaukselle repesin ääneen niin että Insinööri viereisellä sohvalla heräsi.

 6. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Kiitos, ihana kuulla, että tykkäät!! <3

  Tällä vanhojentanssikuvalle repeän kyllä itsekin joka kerta! Toimii vuosien jälkeenkin 😀

 7. Raisaliitto kirjoitti: Vastaa

  Nyt kuolen nauruun!!!! Ei saa henkeä!!!

 8. Satsu kirjoitti: Vastaa

  Siis mä oon nähnyt ton, sut? Oonko? Ny täytyy stalkata faktat.

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Tää on siis vanha postaus, jonka nostin vaan Wanhojen päivän hurmiossa facessa uusiksi…ootko nähny tän postauksen aikaisemmin? 😀

 9. Lissu kirjoitti: Vastaa

  Juu, kyllä ennen pukeuduttiin vanhoiksi. Nykyään vaan hienoiksi.

 10. Päkä kirjoitti: Vastaa

  Mää en kestä! Naapurin muijalla on sama asu ja tukka kun mulla omissa vanhojen tansseissa! Miten tää on mahdollista?! Jostain oopperan puvustamosta vuokrattu.

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Whaaaat!!!? ? siis ei oo todellista.. Mutta siis juuh, tuo on vuokrapuku, varmaan Tampereen teatterilta tms. Ja ilmeisesti mukana oli ohjeistus tuohon hattuun kuuluvaan kampaukseen.
   Mutta siis, good for you! Olet ollut todella tyylikäs Wanha ?❤️

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.