Mellin uusi mallisto ja ALEKOODI

Nyssi! Ekologisia luomupuuvillaisia vaatteita valmistava Melli EcoDesign julkaisi viime perjantaina uusia mallistojaan. Mahtavaa. Talvisissa väreissä hehkuvissa mallistoissa on vaikka mitä uutuuksia niin lapsille kuin aikuisillekin…

Ihanien uutuuksien joukossa on muun muassa ihan uusi merinovillamallisto, jonka tuotteet on kotimaista interlockneulosta, joka on 100% merinovillaa . Lämpöisen haalarin alle mahtuu tarvittaessa myös sisävaatteet. Joustava villahaalari on ulkoilukäyton lisäksi varmasti kätevä asu myös viileiden puutalojen lattialla viilettäville vauveleille.

Kesällä Pojalle tilaamiani polvipaikkahousuja on nyt tullut uutuusväreinä: sahramina ja violettina (violetti tulossa kauppaan pian!). Mellin polvipaikkahousut ovat osoittautuneet meillä lempparivaatteeksi, sillä kevyestä kollarikankaasta tehtyjen housujen päälle on helppo vetäistä ulkoiluvaatteet ja pitkät resorit pitävät puntit haalareiden alla paikoillaan ja helpottavat pukemista.

Lisäksi kätsyt housut ovat mukavat päällä ja kivannäköiset. Pojalla on ollut kyseisiä housuja useammassa värissä, housut ovat kestäneet hyvin kulutusta, pesua ja kuivuriakin. Nyt tilasin jo isommassa koossa muutamat uudet polvipaikkahousut, joista mustat toimi viikonloppuna nimijuhlissa kauluspaidan kanssa juhlavaatteena. Hienot!

Lastenvaatteiden lisäksi Mellin mallistoista löytyy myös naistenvaatteita: kauniita ja monikäyttöisiä mekkoja, erilaisia tunikoita, tyylikkäitä culottes-housuja, neuletakkeja ja värikkäitä printtileggareita.

Itseasiassa tällä kertaa sorruin tilaamaan itsellenikin haaveilemani keltaiset hortensia-leggarit, aaaaaargh!! (Ostolakko I know, mutta hyväksyin hankintani, koska niiin saakelin ihanat!!!! täysin kotimainen tuote!)

Olen pitänyt mahtavia horoleggareitani jo monta kertaa, laitan niistä vielä kuvia!

 

Melli EcoDesignin kankaat on Suomessa kudottu ja painettu, kaikki tuotteet suunnitellaan Suomessa ja vaatteet ommellaan Mellin omalla ompelimotehtaalla Jyväskylän Palokassa. Hyvä Melli! Mellin vaatteiden tulisi soveltua etenkin herkkäihoisille allergisille lapsille, sillä Melli EcoDesignin vaatteet (lukuunottamatta merinovillaisia) valmistetaan korkealaatuisesta ja pehmeästä luomupuuvillasta.

ALEKOODI! JEE!

Uuden malliston kunniaksi sain Melliltä lukijoilleni jaettavaksi alekoodin, joka on voimassa tämän viikon loppuun (19.11.) asti. Alekoodilla Asikaine11 saa -20% normaalihintaisista tuotteista Melli EcoDesignin verkkokaupasta.

Kaupassa on kivoja ideoita myös pukinkonttiin.

Ihanaa keskiviikkoa!

Olen saanut Melli EcoDesignilta vaatteita blogin kautta!

Share

4 kommenttia

 1. Sinkkone kirjoitti: Vastaa

  Nämä Mellin vaatteet ovat kyllä laadukkaimpia meillä käytössä olleita lastenvaatteita. Iso peukku näille! Ja kiitti alekoodista, menenkin metsästämään heti omia horoleggareita..

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Jee! Siitä sitten vaan nopsaan klikkailemaan horoleggarit ostoskoriin!

 2. Merlem kirjoitti: Vastaa

  Ei taida suomalaisia merinolampaita olla olemassakaan, eiköhän se villa tule Ausseista/Uudesta-Seelannista ja kudos tehty täällä Suomessa.

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Totta, materiaali on kotimaista interlockneulosta, joka on 100% merinovillaa. Olen sen muotoillut väärin. Kiitos huomiosta, korjaan!

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.