Ihana Terho Pop Up Tampere

Design On Tampere pitää tällä hetkellä Tampereen Sokoksella Pop Up -kauppaa, jossa on muutaman kuukauden sykleissä esillä vaihtuvien nuorten suunnittelijoiden vaatteita. Tällä hetkellä Pop up -kaupasta löytyvät merkit Terho ja Onnela Desing. 

Terho on suomalainen, ekologinen ja eettinen vaatemerkki, jonka mallisto on suunniteltu ja kaavoitettu zero waste-tekniikkaa käyttäen, jolloin leikkuujätettä ei synny. Mallistossa on käytetty materiaalina suomalaisen vaateteollisuuden ylijäämäkankaita. Kankaat laskeutuvat kauniisti ja ovat helppohoitoisia. Vaatteet suunnittelee ja kaavoittaa Tampereella asuva vaatesuunnittelija Marleena Terho. Malliston tuotanto on Suomessa, vaatteet valmistaa UNQ-designs Lahdessa.

Itselläni on Terhon mallistosta musta huppupaita ja musta rusettimekko. 

314449_306997149330217_1433497287_n.jpg

577110_495870577109539_2105511874_n.jpg

Vyöllä tai ilman istuva musta rusettimekko on ollut luottovaatteeni jo pitkään. Yksinkertainen malli, joka istuu vaikka raskausmahan kanssa vain hinaamalla irrallista vyötä vähän ylemmäksi. Monikäyttöinen mekko on hyvä työvaate, joka on tarpeen tullen siisti tai oikeiden kenkien kanssa juhlava. 

Suosittelen poikkeamaan Sokoksella Pop Upissa, jossa on nyt monen värisiä ja mallisia Terho-mekkoja.

Tämä hedelmällinen blogiyhteistyö alkoi noin seitsemän vuotta sitten Kuopiossa Rock Cockissa kyllästyttyäni rokkikukkojen kiekumiseen. Musiikin ja festariseuran käytyä liian heviksi lähdin hetken mielijohteesta Kuopion keskustaan terassille Marleenan kanssa. 

Kuvat: Reilika Landen

 

Share

4 kommenttia

 1. Hellie kirjoitti: Vastaa

  Terhon vaatteet on kyllä aivan ihania ja sopii toden totta monenlaisille vartaloille! 🙂 Sama mekko meni raskaanaollessa ja on nyt armelias muutamalle ylimääräiselle vyötäröllä istuvalle kilolle. Toisaalta vyöllä saa myös korostettua hoikkaa uumaa. Just love them!

 2. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Me too!! <3

 3. Marleena T kirjoitti: Vastaa

  Kiitos bloggauksesta! Ja ihana kuulla, että muutkin on Terho-mekkoihin tyytyväisiä. Kohta päästään Maiju-mekot päällä terassille istumaan. <3

 4. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  JOs saisin valita, me mentäisiin ne mekot päällä Torveen joraan. Myös Klubin terassi käy!

  <3

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.