Miksi juuri silloin

Miksi juuri silloin, kun on seikkailumielisessä flänägänässä kiipeämässä salaa aidan yli lempiklubilleen epätoivoisesti jonon ohi päästäkseen, törmää pitkäaikaiseen ihastukseensa, joka on tietysti absolutisti-vegaani-puritaani-jeesus-elämäntavoissaan skarppina ja kauniina liikenteessä, kun itselle s-kirjaimen ääntäminen on tuottanut shuuria vaikeuksia jo vhiishi tuntia ja sukkahousut on rikki molemmista polvista, jotka ovat verillä ja likaiset?

Miksi juuri silloin, kun on aamuisessa Yo! -asennepuuskassa läpällä pukeutunut jättimäiseen blingbling-nyrkkirautakoruun ja PMMP:n fanipaitaan, jossa lukee isolla Vittu jee!, saapuu toimistolle yllättäen teatterinjohtaja tärkeään työtapaamiseen?

Miksi juuri silloin, kun on ravintolassa koko perheen voimin syömässä ja ajautunut pelaamaan Hippi ja huora -nimiseen tietovisaryhmään lapsen nukahdettua pöytään ranskalaisannoksensa viereen, paikalle saapuu joukko päiväkodin hoitajia?

Miksi juuri silloin, kun itkee liikennevaloissa naama turvoksissa aurinkolasit päässä ja ruikuttaa puhelimeen, etten mää pääse sinne arkulle, jos sää et määrää mulle jotain rauhottavia. Mää tarvin jotain, mää en selvii, huomaa vieressä seisovan neuvolan tädin?

Miksi juuri silloin, kun päättää jättää muovikassin ostamatta ja seisoo kaljatölkeistä ja äidinmaidonkorvikepurkeista koostuvat ostokset sylissään, hissiin  kiirehtii samassa kerroksessa asuva pappi?

Miksi juuri silloin, kun on vuoden äitiyslomaleppostelun jälkeen potkinut itsensä naama punaisena raahautumaan verkkareissa lenkille, törmää huoliteltuun mustatukkamuikkikseen, jonka takia on joskus heitellyt tavaroita parvekkeelta ja juonut puoli pulloa portviiniä?

Miksi juuri silloin, kun lattemutsin unelmavauva päättää poikkeuksellisesti haluta rauhassa syömään rinnalle tunniksi, pöräytellä kakat niskatukkaansa sekä oksentaa litran maitoa kaikkien päälle, on ravintolassa sushilounaalla ystävän kanssa, joka ei koskaan halua lapsia, koska vauvojen ja taaperoiden kanssa elämä muuttuu niin hankalaksi?

Miksi juuri silloin, kun ääliöpoikaystävä juo äidinmaitopurkista kahvia, hissiin ehtivät naapurit, joille aina avaa heränneenä alusvaatteisillaan oven heidän soittaessa ovikelloa kertoakseen avaimiemme taas kerran roikkuvan ulko-oven lukossa?

Miksi juuri silloin, kun on ollut siivoamatta viikon ja valvotun yön jälkeen heittänyt remontti- ja vaipparoskat ovesta portaille, eikä ole pakkasesta huolimatta  jaksanut hakea kellarista puita, koska Kauniiden ja rohkeiden katsominen viltin alla tuntuu vauvelin päikkäreiden ajan niin paljon mielekkäämmältä idealta, kylään saapuu oman elämänsä tupatarkastaja, jonka nenänvarsi loppuu pahasti kesken jo eteisessä?

Miksi juuri silloin, kun on yöllä kävelemässä kotia kohti käsikynkässään uusi kesäheila, joka pyörii kiemuraisessa iggypoppi-kännissä ilman kenkiä ja paitaa, törmää eksän kaveriporukkaan?

Miksei kukaan koskaan tule käymään, kun olemme urakalla siivonneet, keittiössä tuoksuu tuore leipä ja ikkunalaudalle on sytytetty tuikkuja. Hippi on kammannut tukkansa ja itse säihkyy sattumoisin uudessa mekossa.

Missä helvetissä nyksien eksät, eksien nyksät, yllärivierailijat, papit ja hoitohenkilökunnat silloin pyörivät!?

 

Onneksi on blogi, jossa voi antaa elämästään ja itsestään haluamansa kuvan.

10818872_10152887169927970_1980850337_n.jpg

P4060076.JPGTäällä ei yhtään ole remonttikaaos, vauvanvaatelajittelukaaos, eikä aamuisia paahtoleipiä pyöri sohvalla tai lattialla. Teen jopa seksikkäästi jakku päällä töitä pöydän ääressä samalla, kun lapsi ei ollenkaan oksentanut päällensä testattuaan, kuinka syvälle kurkkuun saa sormensa. En ole ollenkaan räjähtänyt, vaan täällä on ihan saatanan ihanaa.

Ja raskaus vain kaunistaa minua täydellisesti ja olen eteerinen sekä hyvällä tuulella. SÄIHKYN!

 

Eteeristä torstaita! Vittu jee!

Share

34 kommenttia

 1. Torey kirjoitti: Vastaa

  :’D

  NIIMPÄ! Miksi?! 

  Sillon kun on nätti kaupungilla, ei tasan tule ketään vastaan. Mutta lähdeppäs kauppaan tukka takussa, niin saletisti tulee joku ylä-asteen ääliötuttu tai miehen eksän veli vastaan! 

 2. Mia K. kirjoitti: Vastaa

  Hmmm.. 😀 ehkäpä universumin näkemys ”huumorista”!? … tai, sen tapa kasvattaa toleranssia ko huumoriin… ? 

 3. ---------- kirjoitti: Vastaa

  Tiedätkö, mietin ihan tasan tuota samaa viimeksi, kun vessaa myöten olin talon puunannut. Että tule nyt lainaamaan sitä sokeria, ….keleen naapuri, joka kynsisaksilla kivetyksen reunoistakin ruohot tasoitat ja jonka eteisessä ei takuulla kompastu kaikkeen siihen, mihin meillä yleensä kompastuu.

  Blogisi on ihan mieletön! Siis hyvässä mielessä.

 4. Vierailija kirjoitti: Vastaa

  Sanopa muuta, saakeli!! Sitä kuitenkin on suurimman osan valveillaoloajastaan pukeutunut ihmismäisiin vaatteisiin, käyttäytyy suht normaalisti eikä asu missään paskainfernon keskellä. Jokaista poikkeustilaa tulee toki todistamaan joku joka pystyy paheksumaan asiaa aivan erityisellä intensteetillä, ja tietty joka kerta eri tyyppi, mitä virallisemmalta taholta, sen parempi. Oon aika varma, että mun hautakiveen kirjoitetaan, että kuoli häpeästä anoppikokelaan saavuttua yllätysvierailulle.

 5. punasest talost kirjoitti: Vastaa

  Buaahhhhhahhaaaaaa! Niin totta!

 6. Vierailija kirjoitti: Vastaa

  Siksi että me ollaan vaan ihmisiä kaikki. 🙂 Väitän että melkein jokainen tällainen tuomitsijaksi epäilemämme henkilö saa lohtua siitä, että ”jes, jollekulle muullekin käy joskus noin”… Eikä oikeasti tuomitse.

 7. Nii kirjoitti: Vastaa

  Tuo PMMP:n Vittu jee!- paita on niiin paha. Ja tasan varmasti aina silloin päällä kun appiukko astuu ovesta sisään. 😀 Salille en enää sen jälkeen sitä laittanut kun samalla kerralla törmäsin kahden hoitolapsen ja yhden partiolapsen vanhempiin..

 8. vilppumaan erika kirjoitti: Vastaa

  Asikaine, mä loveen sua.

  (Ja tuo Riston viisu oli toisen vauvani varmin tainnutusviisu tasan 4 vuotta sitten kesällä)

  (Ja jossain kohtaa huomasin, että pitää varmaan lopettaa tiettyjen viisujen kuunteleminen lasten ollessa kotona, kun ne ihmettelee miks Risto-setä potkii jotain naista mahaan ja sama viisu soi usein imuroinnin taustalla käytäviin asti, no mutta sattuuhan näitä :D)

 9. Virkaihmis-äiti kirjoitti: Vastaa

  Oi, seikkailumielinen flänägänä, ihana termi!!! Niin kesäinen ja muistojaherättävä..! Mutta miksi kuulen tästä vasta nyt liian myöhään?! Mun mielestä toi on nimittäin kovan harjotuksen tulos, pitää juoda kovasti että voi häpeilemättä kiipeillä aitojen yli, mutta niin hallitusti että tilanne on hallussa, eikä siihen enää pysty, ainakaan tää äiti.

  Nyt tuli just ihan mieletön ikävä tota seikkailu flänägänää vaikka just vasta kuulin siitä ekaa kertaa.

 10. Maininki kirjoitti: Vastaa

  😀 😀 ai oikeesti teidän tiimin nimi oli Hippi ja Huora? 😀 😀 Jos seuraavalla kerralla sit H & H… Ei päikyn täditkään pääse muikistelemaan.

 11. Jodelie kirjoitti: Vastaa

  Sattuuhan näitä.

  …sulle vaan sattuu vähän useammin kuin muille!

 12. -Lele- kirjoitti: Vastaa

  Oioi tätä vittuilevaa universumia. Mulla ois pari kysymystä myös elämälle: 1.) Miksi sotkeudut omiin bootseihis ja kaadut mahalleen asfaltille, ja hirveet vekit polviin, kun oot ekaa kertaa iltakävelyllä tulevan aviomiehes kanssa?
  2.) Miksi huuleen tulee helvetinmoinen herpes-saatananperkele silloin ku on bileet mitä oot venannu jonku puolvuotta? Why!??!

 13. Vierailija kirjoitti: Vastaa

  Maailmankaikkeudella on kummallinen huumorintaju.

  Lisäisinpä tuohon, että miksi juuri silloin anoppi ja appiukko tupsahtaa yllätysvierailulle, kun on valvottu ja riidelty ja erottu koko yö, naama on itkemisestä turpea eikä toista pysty edes katsomaan saati että sille pitäisi puhua?!

 14. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Joo, näin se juuri menee. Jos ehkä haluaa nähdä jonkun kuumottavan tyypin, pitää vaan lähtee yökkärissä tukka sekasin hortoileen johonkin bensa-asemalle, niin sinne pamahtaa heti joku 🙂

 15. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  ..se saakelin universumi perkule!

 16. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Ei sillon kukaan tule!! Ja jos on vaikka kutsuttukin, niin peruuntuu, jos on kakku onnistunut ja siivottu 😀 Tosin kuluvalla viikolla hain kaikki naapurit yksi kerrallaan tänne katsomaan meidän uutta vessaa!

  Ja kiitos kivasta kommentistasi, ihana kuulla!! 🙂

 17. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Joo, no juuri näin. Ja aina paikalle törmää juuri se kyseinen, jonka ei sitä kyseistä hetkeä tarvisi tulla todistamaan.

 18. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  😀

 19. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Joo, usein nämä hommat on varmasti omien korvien välissä ja itsestä vaan tuntuu nololta…

  ..toivon niin..

 20. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Joo, aina se on väärässä paikassa väärään aikaan! Olin leikkipuistossakin se päällä, kun sinne tuli hirvee kansanvaellus ja naapuri sanoi, että kiva paita sulla täällä, kun nää lapsetkin osaa lukee..

  😀

 21. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  JEE! 🙂

  Ja Risto on paras.

  (Ja vastaus ihmettelylle: ”olin kännissä kun se alkoi ärsyttää ja TÖYTÄISIN vain!”)

 22. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Haha! Kyllä seikkailumielisessä flänägänässä voi olla vieläkin, se on vaan asenne kiinni. ei välttämättä tarvi ees kiipeillä pummilla mihinkään. 🙂

  Ja tuo kyseinen reissu hävettää mua vieläkin. Ensin heitin laukun aidan yli ja sitten ”ketterästi” kampesin ite perään, pakotin hipin kaverin vähän pukkaamaan, että pääsin yli..taisin hihittää aika paljon. Onneksi en jäänyt kiinni ja saanut vielä porttikieltoa.

 23. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  [[{”fid”:”592624″,”view_mode”:”media_original”,”fields”:{”format”:”media_original”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:””,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:””},”type”:”media”,”attributes”:{”height”:”640″,”width”:”516″,”class”:”media-element file-media-original”},”link_text”:null}]]

   

 24. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  😀 ..ehkä pitää vähän skarpata!

 25. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Erittäin hyviä kysymyksiä!!! 😀

 26. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Joo, nää on näitä. Kun on pakattu toisen tavarat eteiseen, tulee sukulaiset kylään 😀 Mitäs nää kamat tässä on..ööh…no ne on ton…kaikki..tavarat…

  AUTS!

 27. Vierailija kirjoitti: Vastaa

  Ja miksi minun kulmakarvat kasvavat värittöminä haivenina, kun taas säärikasvat tunkevat esiin uljaina, pikimustina jouhina?

 28. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Miksi toisen puolen kulmakarvat kasvavat eri suuntaan!!?

 29. Virkaihmis-äiti kirjoitti: Vastaa

  Rehellisesti sanottuna suurempi ongelma taitaa olla oikeesti se, etten enää pääse aitojen yli, ainakaan ”ketterästi”, pitäis olla aika monta punnaajaa.. Toi lempiklubille kiipeäminen on paha, tai just se porttikieltovaara. Mä taisin aikoinaan kiipeillä vaan kotkan meripäivillä yöllä maauimalaan. Enkä oo sen jälkeen Kotkassa käyny, eikä ois sinänsä porttikiellot haitannut. Eiku joo oon kiivenny ilosaarirockissa leirintäalueelle jatkoille. Nämäkin hyvin ihmiseltä, joka ei oo koskaan osannu kiivetä ees puun alimmalle oksalle. Ehkä se auttava tekijä on ollu just se seikkailumielinen flänägänä. Enkä oo ees ymmärtänyt hävetä näitä!

 30. vilppumaan erika kirjoitti: Vastaa

  No mutta NIIJJUST! Niinhän se oli! Problem solved 😀

 31. jermia kirjoitti: Vastaa

  Minultakin tuo paita löytyy ja toki se on mummolassa päällä aluspaitana hupparin tai neuleen alla aina kun tulee h*lvetin kuuma ja on pakko riisua t-paitahihasilleen 😐

 32. Vierailija kirjoitti: Vastaa

  ”Hippi ja huora ja…”….mikä tai kuka? Olis niiiiiin hauskaa jos olisitte nimenneet nukkuvan Pojan homoksi? Oot älyvapaa! Team hippi ja huora ja homo:D Itse olisin saattanut tehdä noin.

 33. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  No sulla on näköjään tuota aitakokemusta enemmänkin 😀

 34. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Mahtava idea! Nukkuva homo.

  Kuulostaa sellaselta intiaaninimeltä…

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.