Ihana Ohana Grille

En yhtään ihmetellyt huomattuani tamperelaisen Ohana Grillen hampparin valikoituneen jälleen parhaimpien hampurilaisten listoille. Tällä kertaa Ohanan purilaista kehuttiin jopa kansainvälisellä Big Seven Travelin The 50 Best Burgers In Europe -jutussa. Hienoa! Enää Tamperetta ei ainoastaan tunneta Pohjoismaiden suurimpana sisämaakaupunkina, nyt se on kuulu myös hamppareistaan!

Tampereen Kauppahallissa sijaitseva Ohana Grille on herkullinen ja helppo lounaspaikka ja välillä olemme töiden jälkeen poikenneet myös koko perheen voimin nauttimassa Ohanan purilaisia ja paikka onkin yksi lasten lemppareista. Hamppareita odotellessa voi fiilistellä hallin tunnelmaa ja kaadella limpparit pitkin tiskejä.

Ohanalla on myös superystävällinen palvelu ja erikoistoiveet huomioidaan mukavasti. Lapsille löytyy listalta oma purilainen, joka on vähän pienempi.

Itse taisin viime kerralla syödä quesadillan, joka sekin oli hyvä, mutta vähän saattoi tulla annoskateus muiden haukkaillessa hamppareita vieressä.. Ohanan mehevät burgerit ovat kyllä raflan parasta antia ja lisäksi myös Ohanan valkosipuliparmesanmaustetut ranskikset ansaitsevan kunniamaininnan, niiin hyviä!

Suosittelen poikkeamaan kansainvälistä mainetta niittävässä Ohana Grillessä. Samalla voi kivasti tehdä ruokaostoksia ja nauttia hallin hauskasta tunnelmasta. Hyvä vinkki vaikka viikonloppusapuskaksi!

Kauppahallissa on muuten ensi viikolla taas iltahalli, jolloin halli on myöhempään auki ja Ohanassa voi poiketa vaikka illallisella, tarkan ohjelman ja infot näkee tapahtuman Facebook-ryhmästä.

Hauskaa viikonloppua!

Lue myös:

Kaikista merkittävimmät treffit

Taivaallinen 4Vuodenaikaa

Mahtava lounasmesta Pyy

Share

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.