Varjogaala

Eilen Suomen blogimaailman kerma kokoontui Kulosaaressa järjestetyssä blogigaalassa, The Blog Awards Finlandissa. A-lehtien lasipalatsissa vilisi toinen toistaan upeampia gaala-asuja, parhaat blogit palkittiin ja kuohuvalla kilisteltiin.

IMG_9919.PNG

Tarkkasilmäiset ehkä jo bongasivat meikän The Blog Awardsin Insta-kuvien joukosta. 

Gaalailtani meinasi ikävästi tyssätä kompuroidessani pukeutumisetikettiin jo ennen paikalle pääsyä. Jumalauta sää et toi pipa päässä näille portaille tuu. Eiku ihan oikeesti, mee ny takasi sisälle siitä, meijän pihaa ei oikeesti hei oo mitää asiaa Ipan pipa päässä. Vanhana bändärinä sain kuitenkin neuvoteltua itseni sisälle selittämällä, ettei juhlapäähineeni oikeastaan ole minun vaan poikani. Tää ny oli eka jonka tosta meijä eteisestä löysin, emmää tätä kannata.

Seuraavaksi huomasin parhaiden istumapaikkojen olevan jo varattuja. Lampaantalja oli varattu (vaikka toisella seuralaisista oli toppahousut!), mutta onnistuin saamaan seisomapaikan aitiosta, josta oli aivan mainio näkymä illan pääesitykseen, syysmyrskyn ja oranssin pihavaahteran matsiin. Tarjolla oli kuohuviiniä ja illalle kilisteltiin juhlavasti.

Vaikka meininki oli tälläkin kertaa valitettavan kuppikuntaista ja juttuaiheet pyörivät niissä samoissa vanhoissa, nautin tunnelmallisesta illasta koko sydämellä.

IMG_9910.jpg

Säihkyvää viikonloppua kaikille! Gaalailijoille, kotoilijoille, juhlijoille ja huilailijoille! 

Share

5 kommenttia

 1. Alisa W kirjoitti: Vastaa

  Aika ihanalta nää varjogaalatkin näyttivät! Mä haluun ens vuonna kutsun kans! 😉

 2. Vierailija kirjoitti: Vastaa

  Harmi, kun et ollu ”oikeassa gaalassa”. Sillä olisin todella halunnut tavata naisen tämän erilaisen blogin takaa! T-Tosifani

 3. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Ihanaa! Todellakin kutsutaan! <3

  Sää saisit hoitaa tarjoilut tai ainakin kuvaamisen 😉

 4. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Ei kaiken takana ole nainen! Olenhan jo kertonut olevani kahdeksasluokkalainen poika!

  Ei vaan, kiitos! Toivottavasti pääsen ensi kerralla mukaan 😉

 5. Alisa W kirjoitti: Vastaa

  Kiinni veti!

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.