Podcast-hommeleita

Mamma rimpuilee -podcastin uuden kauden jaksot ovat taas startanneet ja meikä on myös kolmannella kaudella useammassa lähetyksessä mukana keskustelemassa. Eilen kävimme jälleen purkittamassa muutaman jakson liittyen lapsiin ja viime kuussa keskustelimme omiin kykyihin uskomisesta työelämässä. Kaudella mukana on ITSENI LISÄKSI myös muita mielenkiintoisia vieraita ja teemoja, kannattaa tsekkailla useampia jaksoja siis.

Ja kuten jo vuosi sitten kirjoittelin vähän haaveilen edelleen omasta podcastista, mutta kukaan ei ole vieläkään tullut Nekalasta hakemaan ja kunnon kuningasidean kiteyttely on jäänyt ”oikeiden” töiden ja luistimien solmimisen alle. Mihin tämäkin vuosi taas on sujahtanut, kohta on vappu ja lähden mökille.

Alkuvuosi on muutenkin mennyt vähän hösiksessä ja haaveillessa, talvinen alakulo on kestänyt tavallista pidempään. Uskon silti hömöttävälle tuumaukselle olleen tarvetta ja paikkansa, jotta voi syntyä uusia virtoja ja kuningasajatuksia. Että tästä taas.

Mutta! Suosittelen kuuntelemaan Mamma rimpuilee -podcastia Suplassa. Kykyjenepäilyjaksossa juttelemme työelämästä ja itseensä uskomisesta. Itse paljastan kikan, jolla valikoiduin yli sadan hakijan joukosta keltanokkana levy-yhtiöön töihin sekä asenteen, jolla voi työskennellä baarimikkona, vaikkei drinksujen reseptiikka olisi ihan hallussa. Jakson voi kuunnella tästä.

Tänään julkaistussa jaksossa keskustelemme lasten itsetunnosta sekä Hipin uudesta tukasta. (palataan siihen vielä – talvilomasta ehkä vähän muutakin rapsaa vielä luvassa!!) Minun ja vakkarikollegani Jukan lisäksi jaksossa mukana on myös Väestöliiton palvelupäällikkö ja psykologi Suvi Laru, joka on todella ihastuttava ja energinen tyyppi. Jakson voi kuunnella tästä.

Ja on siellä paljon muitakin jaksoja, kliketiklik ja napit korville!

Aurinkoista kevään alkua kaikille!

Lue myös:

Asikaine radiossa

Podcast-hommia hei!

Share

2 kommenttia

 1. Karoli kirjoitti: Vastaa

  Peukku sun podcastille, kuuntelisin! Sulla on tosi miellyttävä ääni, sitä on kiva kuunnella. Mulla saattaa helposti jäädä joku mielenkiintoinen kuuntelematta jos/kun puhujan ääni ärsyttää.
  Nii ja oothan sä nyt iha saakelin hauska.

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   No vitsit kiitos!! Ihana kuulla!! JEE! JEE! Vähänkö tuli tästä hyvä mieli, JEEEE!!

   Mää en oo vaan vielä oikein keksinyt mitään timangista konseptia, nyt pitäisi ryhdistäytyä, koska podcastn tekeminen on kyllä kivaa puuhaa!!

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.