Grillin´Clothing ja nyssi sitä NÄÄS-paitaa!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hieno NÄÄS-paitani on herättänyt kiinnostusta ja tiedusteluita, tietysti! Ostin Grillin´ Clothingin  mainion t-paidan Tampereen Design-torilta kesällä, mutta Grillin´gillä on myös kivijalkakauppa Tampereella Hallituskadulla.

Grillin´Clothingista löytyy kauppias Timo Huutoniemen suunnittelemia hauskoja printtivaatteita. Ja lisäksi tilauksesta Timo painaa liikkeessään paitoihin vaikka asiakkaiden itsesuunnittelemia kuvia. Homma toimii joustavasti ja tapauskohtaisesti, mutta yksinkertaisuudessaan liikkeessä voi painattaa valitsemansa kuvan haluamaansa paitaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Toki kaupan valikoimissa on valmiina myynnissä paitataiteilijan itsensä valmiiksi painamia hienoja luomuksia!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Grillin´Clothingista löytyy printtivaatteita huppareista trikoomekkoihin ja tavallisesta unisex-teepparista laskeutuvampiin paitamalleihin. Jos ei valmiista vaatteista löydy mieleistä, voi paikan päällä valita printin, värin ja paitamallin.

Itsesuunnittelema painettava t-paita voisi olla hauska lahja isänpäiväksi tai joulupukin konttiin. Kävi mielessä, pitäisikö yhdessä lasten kanssa suunnitella Hipille joku nerokas yllätyspaita lahjaksi. Ihan jo naurattaa, kuinka hauskan tekstin keksisin rakkaani paitaan painettavaksi. Jos Poika saa valita, lukee lahjapaidassa todennäköisesti Pissaa, kakkaa, pierua! Olisi sekin varmasti hieno ja mieluinen, ehkä pitää antaa useampikin lahja.

Paitojen lisäksi myös lippiksia ja kasseja on kaupan. Timolla on kaikenlaista! Myös verkkokauppa! Atk and shiit mothafackaas! Everything!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sieltä paitakasan takaa Timo kurkistaakin. Heh, Yo! Moro vaan! Mitäs Timolla on mielessä?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ai ihan uusi NÄÄS-paita? No niinpä näkyy olevan. On tyylikäs, mustalla printillä tuollainen huppari, on kyllä hieno.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ai mitä että? Mitääh? Ai että minun pitäisi ostaa uusi NÄÄS-paita?? Ai polviin asti ylettyvä aivan jättimäinen t-paita, jossa lukee isolla NÄÄS kultaisella printillä poikittain??

Ei voi olla totta!

Timohan on aivan mahdoton!

Juuri sellaisen paidan olen aina halunnut! Ok, Timo. Pistetään tilaukseen. Jeh! Ilmoittele sitten, kun paita on valmis ja voin tulla hakemaan!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nähdään sitten! Moro!

En malta odottaa uutta vaatettani.

 

Hauskaa tiistaita kaikille!

Share

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.