Skipataan kokkailut ja lähdetään riehumaan (+ mahtava HopLop-arvonta!)

Kaupallinen yhteistyö: HopLop ja Suomen Blogimedia

Muutama viikko sitten kävimme poikien kanssa arkipäivän päätteeksi purkamassa energioita HopLopissa. Mukana oli tietysti myös naapurin muija perheineen, sillä toki menemme aina ja kaikkialle yhdessä ja ilman heitä emme olisi päässeet Linnainmaalta ehkä koskaan kotiinkaan. Että siitäkin syystä naapureiden mukana kuljettaminen on tärkeää! Jep. Ihan perus reissuja siis ja pääsimme lopulta kotiin (en kirjoita tätä autossa HopLopin parkkipaikalla).

Autosekoiluistani huolimatta meillä oli ihana ja vauhdikas reissu. Käymme yleensä myös paukkupakkasilla pulkkamäessä, luistelemassa ja hiihtämässä, mutta ainakaan Pikkuveli ei kunnon miinusasteilla pysty tuntikausia ulkoilemaan. Energiamäärä on kuitenkin aina vakio, joten talvella on ihan mahtavaa välillä päästä sisäleikkipuistoihin riehumaan ja kikkailemaan.

Olemme käyneet naapuripoppoon kanssa aika monta kertaa porukalla HopLopissa, isolla köörillä saa hyvät leikit ja pelit pystyyn. Perinteinen piste sekä lisääntyvä piilohippa ovat vakiohittejä, isossa ja sokkeloisessa sisäleikkipuistoissa on hyviä piiloja sekä paljon tilaa juosta isommallakin porukalla.

Yleensä yritämme naapurin muijan kanssa vähän pysyä pienimmäisten perässä ja leikkien sujuessa kivasti otamme rennosti ja istuskelemme kahvittelemassa sekä keskustelemassa tärkeistä aiheista, kuten takan maalaamisesta tai edellisen yön sujumisesta. HopLopissa pääsee yleensä kieltämättä aika helpolla: joskus käydessäni yksin lasten kanssa HopLopissa, saatan istuskella sohvilla naputtelemassa hyvät setit töitä poikien viilettäessä liukumäissä ja trampoissa.

Liukumäissä ja pallomerissä vierähtää helposti useampikin tunti, joten usein olemme myös syöneet HopLopin ravintolassa. Silloin säästyy kokkaukselta ja nälkäkiukuilta. Nytkin valloitimme pitkän pöydän pellavapäiselle laumallemme ja keskeytimme rasavillien puuhat hetkeksi.

HopLop on panostanut ruokatarjontaansa ja nyt HopLopin ravintolat tarjoavat myös viikoittain vaihtuvaa kotiruokaa. Tällä kertaa tarjolla sattui olemaan lempeä lohikeittoa, joka oli superhyvää. Maukas soppa sopi hyvin pakkaspäivään ja niin tuntui sopivan myös lihapulla-annokset, joita useampikin seurueestamme söi hyvällä ruokahalulla. Lautaset tyhjentyivät villikoiden nauttiessa annoksistaan ja mukavasta seurasta.

Myös naapurin muijan tilaama vegaaninen kasvisvarrassetti oli herkullinen ja sen verran kattava, että pääsin bataattiranskalaisista onnekseni osingoille. Nam!

ARVONTA!

HopLopin sivuilla on nyt kotiruoka-aiheinen kilpailu, josta voi voittaa koko perheelle vuoden VIP-seikkailut HopLop -puistoihin. Kilpailussa kerrotaan oma kotiruokatoive, joten HopLop saa samalla hyviä ideoita tuleviin kotiruoka-annoksiin. Kilpailuun voi osallistua viimeistään ystävänpäivänä 14.2.

HopLopin Kerro kotiruoka -kilpailuun voi osallistua tästä linkistä. Onnea arvontaan osallistuville!

Myös blogikollega Katja ystävineen oli käynyt testaamassa HopLopin kotiruoka-annoksen. Katjan kokemuksista voi lukea Optimismia ja energiaa -blogista.

Share

4 kommenttia

 1. Susanne kirjoitti: Vastaa

  Hei oot taas sisustuskartalla. Kato vappu ja marja ja sohva

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   TOTTA! 😀

   JEE JEE!!
   (paitsi että tv:kin matkii, menen kriisiin ;D

 2. Ei tuu arjessa juurikaan sisäleikkipuistoissa käytyä, mutta jos on pidempi ajomatka niin ne on parhaita pysähdyspaikkoja matkan varrelle. Viimeksi vuodenvaiheessa ajettiin Kuopiosta Helsinkiin yhdellä pysähdyksellä – tehokas pari tuntia riehumista ja ruoka päälle niin jaksaa taas kolmivuotiaskin istua (/nukkua).

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Joo, se on kyllä hyvä idea, jos pystyy pitkän ajon tauon sääteleen johonkin, jossa voi istumiseen sijaan tehdä muuta! Mekin kun rampataan savo-tre -väliä aika paljon, niin meinaa lapset seota niillä pysähdyksillä….

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.