Ysäri

Saavuttuamme viime viikolla Savoon koko konkkaronkalla välikausihaalareineen, töppösineen ja kaivureineen, ei kukaan tullut pakanneeksi asuja lauantain ysäriteemabileisiin. Asia ei kylläkään suuremmin yllättänyt, sillä yleensä Hippi lähtee reissuun kuin reissuun (mm. kuukaudeksi reilaamaan tai viikonloppulomalle Berliiniin) kädessään Suurjaon muovipussi, johon on pakannut muutamat vaihtovaatteet. Mie en ymmärrä, miten miun tavarat hukkuu..(Ehkä, koska minä lähtiessäni heitän eteiseen asetetun rikkinäisen muovikassin epähuomiossa roskikseen autolle mennessäni.) 

Hippi ei tosin tarvinut kuin äitinsä huivin tukkaansa näyttääkseen elähtäneeltä ysärirokkarilta, mutta minun lookkiani puljasimme appiukon kanssa pidempään. Vauva kainalossa ja Poika kintereillä appi etsi kiitettävällä kärsivällisyydellä sekä erinomaisen tuloksin kolmeraitaverkkareita, farkkurotsia, flanellia, mustaa nauhakorua, kajalin terotinta, hiuslakkaa tai mitä hädissäni yritin juhliin lähtiessäni keksiä. 

Rajatessani huuliani mustalla kajalilla kimpouduin hetkessä vanhan ystäväni huoneeseen, ruusuiselle päiväpeitolle meikkaamaan. Bon Jovi soi. Molemmilla Amerikasta raijatut Leviksen 501:t, liikaa lakkaa ja aika

Oman elämänsä Axl Rose 

Share

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.