Naapurin sisustustrendit

Eilisissä Artek-fiilistelyissä jäi sisustushaaveilu taas vahvasti päälle. Olenkin kehunut myös naapurin muijan kaunista kotia, jota usein törkeästi matkin kaikissa remonteissamme ja sisustusvalinnoissani. Usein selailemme yhdessä sisustuslehtiä uusia remontteja mietiskellen ja tapeteista haaveillen.

Paras ystäväni on hyvä bongaamaan tulevia sisustustrendejä, joista on mukava hakea inspistä omaankin kotiin. 

Tämän hetken kuumin sisustusaalto on tuonut naapuriin on säbän ja teltat.

IMG_1131.JPGAutenttisen ja trendikkään säbätunnelman saamikseksi kannattaa huoneen sänky kokonaan korvata sählymaalilla. (Väsymyksen iskiessä voi hyvin nukkua myös pikkuveljen huoneessa.) Ison sählymaalin ansiosta huoneessa vallitsee nuorekas ja sporttinen tunnelma.

IMG_1133.JPG

Sählymaalin ja urheilutarvikkeiden lisäksi huoneen omintakeista tunnelmaa luo vihreä teltta, jossa voi makoisasti rentoutua sählymatsien välillä.

IMG_1136.JPG

Trendikäs telttateema jatkuu myös perheen ruokailuhuoneessa, jossa koko perheen ruokapöytä on kekseliäästi korvattu isolla teltalla. Erähenkinen telttateema tuo mukavaa vastapainoa ja rosoa Pihlgren & Ritolan vaaleanpunaisen kukkatapetin hempeyteen. Retkeilytunnelmaa korostaa myös kaunis metsänvihreä ryijy. Persoonallinen ja seikkailuhenkinen perhe panostaa erityisesti viihtyvyyteen ja sääolosuhteisiin kotinsa sisustuksessa.

Itsekin mietin telttakaupoille lähtemistä ja sulkapalloverkon virittämistä ruokasaliimme. Pakko olla in!

Hauskaa viikkoa!

Share

11 kommenttia

 1. Vierailija kirjoitti: Vastaa

  Buahhahhahhahhaa! Ensin tämä nauratti ja sitten vähän itketti, koska kun nuo omatkin muksuset tuosta vähän kasvaa, niin voi olla et lastenhuoneeseen tunteella tekemäni sisustus syrjäytetään ties millä jalkapalloaiheisilla tms. asioilla vähät välittämättä äidin mielipiteistä.APUA!

 2. Kohtalotoveri kirjoitti: Vastaa

  oliskin vaikka ees telttoja, maaleja ja palloja, mutta kun on helvetin Frozenia, prinsessaa ja glitteriä joka paikassa, mitä hörsyvämpi sitä parempi, kun neiti 6 vee. saa ite päättää. Tässä on mustavalkoisella minimalistityylillä sisustavalla ollut vähän rankkaa tämä viimeinen vuosi.:( 🙁 🙁 kai se on kestettävä.
  Kiitos Asikaine parhaasta blogista. ekaa kertaa kommentoin, joten tässä samalla ISO KIITOS!

 3. Katiaviron kirjoitti: Vastaa

  MEillä oli yhteen aikaan ruokapöytä pingispöytänä. Sellainen pitkä, iso pöytä, keskelle viritetty verkko ja sitten vaan huiskimaan. Ruokailut jossain polven päällä.

  Muistan myös laajat junarataverkostot olohuoneessa ja rappusiin viritetyn hiihtohissisysteemin. (Siinä oli hiukan sitä korkeuseroa…ja yöllä kun joku lähti alakertaan vessaan niin…)

 4. telttaretkeilijä kirjoitti: Vastaa

  Onnittelut naapurin muijalle! Hänen pojallaan/tytöllään on ihan selvästi sisustussilmää: Barcelonan punainen stemmaa hienosti maalikehikon kanssa! Silmää on anopillakin, joka on ystävällisesti lahjoittanut (kutonut) ruokasalin tapettiin juurikin sopivan seinävaatteen. Mutta tuo ruokailuhuoneen teltta on kyllä ihan must! Ei tartte raahautua olkkarin sohvalle asti ruokalevolle, vaan voi heittäytyä ruokapöydästä suoraan lattianrajjaan oikasemmaan! Meillä pelataan säppää keittiössä, mutta ehkä sinne vielä yks telttaki mahtuis…? (Ullakolla on viien hengen.)

 5. possu kirjoitti: Vastaa

  Hmmm…kesällä on taas (JIPIIIII!!!!) jalkapalloa, joten tuo telttaratkaisu kiinnostaa kovasti. Jos sen virittäisi jotenkin sohvan ympärille, niin siihenpä olis mukava ummistaa silmät pelin jälkeen. Ja naapurissa on muuten parempi maku seuran suhteen 😉

 6. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  JOo, määkin oon alkanu vähän varautuun, ettei mun ehdotukset mee kohta enää lastenhuoneessa läpi…

 7. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Hahahhahahhhaa! IHana toinen siellä hörsyää! koita kestää ;D

  Ja kiitos kivasta kommentistasi! <3 IHana kuulla, että luet!!

 8. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Hahahahahahahhaa! Arvostan! Kuulostaa todella hyvältä meiningiltä… 😀 😀

 9. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  JOo, on oikeesti kyllä hienosti osattu järkeillä harrastus huomioiden huoneen sisustus kuntoon! Ihan mahtava! 

  Ja teltta joka huoneeseen vaan! 😀 😀

 10. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Sohva ulos, teltta tilalle, telkkari seinään! 😀

 11. Äippä 43vee kirjoitti: Vastaa

  Tukehdun nauruun tätä blogia lukiessa, johon vahingossa löysin.
  siis niin parasta kun voi olla!! 😀 Niin aitoa ja kerrankin jotain muuta kuin ”ulkokullatut” sisustusblogit! Ei sillä etten rakastaisi niitä lueskella kauniine kuvineen ja perheidylleineen mutta kyllä tähän blogiin on niin helppo samaistua! 😀 ja elämä ja keskustelut näyttäytyy just sellaisina kuin ne oikeessa elämässä, ainakin useimmilla on!
  Kiitos aitoudesta ja tästä riemupläjäyksestä! Vertaistukea niin parisuhteessa kuin muutenkin.
  Itselläni jo hieman useat prinsessa hörsyilyt ja telttakuviot helpottaa.. Mutta aina tulee tilalle jotain uutta ”sisustuihanuutta”, teinipojan tietokonepelinäyttöjäuseampihärvelit, tytön monsterhighpullipnukkemangavillitysaiheet ym. Unohtamatta miehen jumppakuminauhasulkapalloharrastepokaalimoottoripyöränkorjaussarjajutut..:D

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.