Työpäiväni kuvina

Tammikuun hysteria, väsy ja valitus ovat vihdoin väistymässä. Työt tuntuvat mielekkäiltä ja työkavereitakin alkaa sietämään (hähä hähähä). Hyvää musiikkia, keikkoja ja ihan mukavaa arkista pakerrusta.

Taltioin tällä viikolla jälleen yhden työpäivistäni kuvina.

Huomenta! Ihan sama, miten yö on sujunut, valoisiin aamuihin on helpompi herätä pesemään hampaita. Vaikka joku olisikin myllännyt koko kylpyhuoneen.

Iloksemme saimme yllätysvieraan heti aamukahville Hipin törmättyä päikyllä tuttuihin.

Itse aloitin aamun kotitoimistonurkassani. Huomaan talvihorrokseni väistyneen, sillä pitkästä aikaa aloin maanisesti tarmokkaasti suunnitella tulevia remppoja. Työhuoneen ärsyttävä lila seinä tukkii aina hyvän kirjoitus-flowni, mutta hetkeen ongelma ei ollut häirinnyt, sillä ei ole ollut flowta, jota tukkia.

Vierashuoneen tapetti on ollut tehtävälistalla jo muuttopäivästämme lähtien, mutta tapettiurakkaan ei löydy aikaa tai paukkuja tällä hetkellä.. Nyt ajattelinkin, jos peräkammarin raikastaisi nopsaan valkoisella maalilla, jota jäi yli vessanmaalausoperaatiosta. Tosin juuri muistelin, että ei maalaus ole urakka vaan teippaus ja Hippi totesi heti jos myö aletaan maalaan, niin sitten samalla maalataan kyllä se katto… 

Mitä vikaa lilassa olikaan?

Aamupäivällä lähdin palaveriin vanhalle työpaikalleni, jossa en ollut pitkään aikaan poikennut. Moro Aapo! Mitä Aapolla mielessä?

Jaa jaa, että elektronista discoiskelmää Ville Leinoselta? Miltäs se kuulostaa?

Tsekataan:

NO JOPAS! Villi sekä raju hetki. Itseasiassa aivan parasta, mitä olen hetkeen kuullut!

Aletaan promoamaan!

Aamupäivän discopalaverin jälkeen sain mitä parhainta lounasseuraa ja ihan kohtuullista intialaista sapuskaakin.

Lounaan jälkeen menin vielä toimistolle naputtamaan konettani sekä rienaamaan työkaveriani kasikytluvun discobiiteillä ja smootheilla tanssiliikkeilläni.

Viiden aikoihin palasin kotiin, jossa oli vanha jengi taas koolla. Ahaa, kukakohan mahtaa siellä tyynyröykkiössä piileksiä..?

Öö,

ei kukaan.

Jahas, olipas ovelaa! Oikea piilo olikin ihan muualla. Ja nosturit – mihin ikinä katsonkaan, oranssi parivaljakko tuijottaa takaisin.

Kevät ja discoiskelmä parantaa kaikki kaamoksen haavat.

 

Villiä viikonloppua! Nyt etsimään sopivaa kolttua illan Iskelmä-gaalaan. Ehkä Wanhojen päivän kunniaksi voisin laittaa oman wanhojentassimekkoni gaalaan. Party!

 

Muita työpäiviäni kuvina täällä ja täällä ja täällä ja täällä ja täällä.

 

Share

10 kommenttia

 1. K kirjoitti: Vastaa

  Kysy, jos naapurinmuija lainais sitä vanhojentanssimekkoaan sinne gaalaan?

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Hahhahhahahhaaa! Se taisi olla teatterin vuokrapuku, pitää kysyäl löytyisikö vielä jostain..

   Tässä asukriisissä pyöriessäni harkitsin jo tuota omaa pukua. Se kun on ihan kiva edelleen 🙂

 2. T kirjoitti: Vastaa

  Asiaan mitenkään liittymättä, onko ihan pysyvä tämä uusi ilmiö, että koko postaus ei enää näy RSS-syötteen kautta vaan blogilukijastaan pitää klikkailla ulos? Nyyh! (Köyhillä on hitaat intternjetit, kuka jaksaa isojen kuvien latautumista odotella, feedlyssa näkyivät kivasti suoraan.)

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Kiitos palauttesta, vähän tarkennan, sori: siis tarkoitatko, että esim vanhat postaukset, joihin linkkaan, niin pitääkin sen jälkeen vielä avata, jotta ne voi lukea kokonaan? Vai myös tuosta arkistosta klikkaillessa ne näkyisivät niin?

   Nämä muutokset on tapahtunut itestään. Tuon ominaisuuden huomasin äsken tulleen (ilmeisesti jonkun wordpressin päivityksen yhteydessä). Pitää tarkistaa tämä, jotta saadaan toimivaksi!

   Oon yrittänyt pitää blogin helposti luettavana, sellaisena, että klikatessa jotain, juttu näkyy suoraan, eikä enää tarvi klikata auki. Myös etusivulla oli alkujaan heti luettavissa (skrollaten) useampi juttu, mutta monissa postauksissani on niin paljon kuvia, että etusivu oli hidas ja raskas sen takia.

   Koitetaan siis parantaa tämä ominaisuus!

   1. Iida kirjoitti: Vastaa

    En oo toi alkuperäinen kommentoija mut taisin tajuta mitä se tarkoittaa. Luen bloglovinin kautta ja ennen koko postaus on näkynyt siellä mut nyt näkyy hädikseen eka kuva ja kaks ekaa lausetta ja sit on linkki että read more joka tuo tänne blogiin-blogiin.

    1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

     OK, ai kyse on Bloglovinista.

     Joo, en halua, että blogini on Bloglovinissa tai millään muullakaan sivustolla kokonaan luettavissa, sillä silloin kaikki tekstini voi lukea ilman vierailua omilla sivuillani. Silloin omat sivustoni eivät saa yhtäkään latausta – kaikki pois palkastani.

     1. Iida kirjoitti:

      Juu ymmärrettävää kyllä, ja itse ainakin tänne ihan mielelläni klikkailen, tää on ehkä mun suosikkiblogi niin sietääkin tulla sulle tästä tuloja 🙂

     2. Asikaine kirjoitti:

      Kiitos paljon! 🙂 Arvostan!!

   2. T kirjoitti: Vastaa

    Hups, vähän kesti muistaa tulla takaisin! Tarkoitin siis sitä, että ennen pystyi lukemaan koko jutun omassa blogilukijassaan (mulla käytössä feedly). Nyt siellä näkyy otsikko ja vähän alkua ja loput pitää tulla erikseen katsomaan. Ymmärrän kyllä, että varsinkin kun kaupallisissa ympyröissä ollaan, niin halutaan ehkä tarkempaa statistiikkaa kävijämääristä, ja niitä ei noista syötteistä niin helposti saa. Ei sitten muuta kuin clickbaittia kehiin. 😉

    1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

     Kiva, että tulit takaisin! 🙂

     Tarkempi statistiikka ei muuten niin kiinnosta, mutten halua, että kirjoittamani tekstit löytyvät kokonaisina muualta kuin täältä omilta sivuiltani, joiden ylläpidosta myös maksan. Jos postaukseni voi lukea kulkematta sivujeni kautta, on se kaikki pois palkastani.

     Toivottavasti siis kaikki, joita juttuni kiinnostavat, jaksavat klikata tänne blogiin 🙂

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.