Kesän hauskin päivä

Hyvä meidän perhe! Kukkahame liehuen eväsreput pakattuna suuntasimme tänään ropellihattupäissämme viettämään kesän hauskinta päivää Särkänniemeen. 

kuva.JPG

Poika hihkui rattaissaan mehupullon kanssa katsoessaan koukeroisia vuoristoratoja ja taivaalle kurkottavaa Näsinneulaa. Hipillä tai sen enempää itselläni ei hihkunut mikään kello, vaikkei katapultissa tai korkkiruuvissa ohitsemme suhahtanut yksikään kirkuva vaunullinen..

kuva.JPG

..eikä lippuluukulla tai karusellin kyydissä ajanut hevosten lisäksi ketään..

kuva.JPG

..Hetkinen: Missä on kaikki hottikset kesätyöntekijät ja jonot? öö..

kuva.JPG

Ei täällä ketään ole! Särkkä on kiinni! Hyvä meidän perhe!

Vilkuilimme vaivaantuneina Andy Warholin näyttelyn suuntaan, mutta muisteltuamme viime reissua Sara Hildénin taidemuseossa tällä porukalla käännyimme nopeasti pois. Ehkä käymme tsekkaamassa poptaiteelliset tomaattipurkit yksitellen ja valeasuissa.

Akvaario oli sentään auki.

kuva.JPG

Pöö!

kuva.JPG

kuva.JPG

kuva.JPG

Alkujännityksen jälkeen pieni kesäretkeläinen teki iloisia tanssiliikkeitä kaloja ja kilpikonnia osoitellen. Kala! Kala! Vettä! Vettä! Kylpy! Kala!  Pienin kesämies oli ihan tyytyväinen kesän hauskimpaan päiväänsä.

kuva.JPG

Jännittävän akvaarioreissun jälkeen menimme katselemaan laivoja ja istuskelemaan terassille Mustanlahden satamaan. 

kuva.JPG

Erilainen Särkkä-reissu. Ei aina voi onnistua.

Ihanaa alkanutta viikkoa!

 

 

 

Share

2 kommenttia

  1. Moro Asikaine! Eksyin Emmin blogin kautta tänne ja kappas, määhän tiedän sut! Selasin monta postausta läpi ja sulla on kyllä tosi hauska tyyli kirjoittaa, tuun ehdottomasti uudestaankin. Me muuten käytiin tänään vauvan kanssa tuolla Andy Warhol-näyttelyssä ja onnistuttiin olemaan aiheuttamatta pahennusta, ellei sitten joku katsonut vinoon mun imetystuokiota. 😀 Kannattaa käydä, jos vielä suinkin ehditte, oli hyvä näyttely!

  2. Asikaine kirjoitti: Vastaa

    No moro Maija! 🙂 Hauskaa! Täytyykin mennä lukemaan enemmän sun juttujas 🙂 Ihana vauva <3

    Ja hyvä, että osasitte käyttäytyä Sara Hildénissä. Kuulin joskus muuten, ettei Kiasmassa saanut imettää, joten aika kiva kuulla, ettei Hildenistä poistettu! 🙂 Rispektii!

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.