6 kommenttia

 1. Minna Mallikas kirjoitti: Vastaa

  Oletko lukenut Mikko Mallikas -sarjan aikuisille suunnattuja kirjoja, kuten Mikko Mallikas ei löydä Feng Shuita, Mikko Mallikas ei osaa tehdä ruokaa nyhtöpossusta ja Mikko Mallikas ei ole trendikäs? 90-luvun alussa syntynyt poikani tykkäs tuosta ”Mikko Mallikas ehkä saa kaverin myöhemmin” -kirjasta ja 2000-luvun alussa syntynyt poikani tykkäs Enkä! Mikko Mallikas sanoo -kirjasta. Niinpä. Mutta ihan hyvin niillä menee.

 2. sanninen kirjoitti: Vastaa

  Pakko laittaa tähän tää kuva, jonka sain eilen, kun on sopivasti samaa teemaa. Eihän sullakaan ole tähän lookkiin kuin pari vuotta?

  [[{”fid”:”743971″,”view_mode”:”media_original”,”fields”:{”format”:”media_original”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:””,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:””},”type”:”media”,”attributes”:{”height”:”696″,”width”:”1072″,”class”:”media-element file-media-original”},”link_text”:null}]]

   

 3. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Ahahahahahahaaa nämä mun pitää ehdottomasti tsekata!! 😀 Kuulostaa hyvältä!!

   

 4. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Mää näytän jo ihan isä MAllikkaalta! 😀

  Tänään aamulla tuli uusi tv-ohjelmaehdotus:

  Pennut eivät pelasta kettään!

 5. Senkun kirjoitti: Vastaa

  Oletan sun viittaavan Ryhmä Hauhun! Tämä äiti ainakin on mennyt jo ihan sekaisin, mitä kaikkea ne pennut ovat kerinneet pelastaa (onko vielä joku, jota ei ole pelastattu?)! Meidän 2v muistaa jaksojen nimet vähän paremmin, ja osaa vaatia oikeaa katottavaksi.

 6. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Joo, Ryhmä Hau on kyllä kova sana täällä 😀 😀

  Ja ilmeisesti myös Pojan mielestä kaikki on jo pelastettu, koska nyt jo toivoo jaksoa, jossa pennut eivät pelastaisi kettään!

  😉

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.