Postikortti pääsiäislomalta

Huh huh. Terkkuja ihanalta pääsiäslomalta, joka tuli synkän viikon jälkeen niin tarpeeseen. Pakenin metsään, jossa kuohuu ja sirkuttaa kovempaa kuin päässäni. Luonto on herännyt ihan varkain ja päästyämme kahden Nöpö Felixin kanssa ei-niin-kantavan hangen yli kuusikon reunaan, tyhjensimme kenkämme lumesta ja huomasimme metsän tykittelevän jo ihan täysillä. Surinaa, pörinää, nakutusta ja sirkutusta, jonka kaiken läpi sarastaa lämmin aurinko ja kohisee puro peittäen juuri sopivasti retkiseurueemme repeatilla hokemat Putous-läpät. Laalalalaalaalaalaalaa. Sää et voi heittää mua tonne puroon, koska mää oon vasta lapsi! 

Kevään merkkien huomioimisesta lupasin tutkijoille eväiden jälkeen suklaamunat ja pitkä havainnointilistamme täydentyi lopulta jopa pierulla, sitruunaperhosella ja sisiliskolla, joka näyttäytyi tarkalle ja maltilliselle porukallemme lopulta jopa kolme kertaa. Ketunleivät olivat talven jälkeen suurta herkkua niin kuin olivat myös kalliorannalla paistetut makkarat.

Poika pääsi aloittamaan kalastuskauden, Pikkuveli haaveili jo uimisesta ja minun sieluni lepäsi kaikessa kohinassa ja kauneudessa. Uusissa aluissa, jotka jo versoavat mutaisten lehtien alla. Ihana kevät!

Rauhaisaa ja rentouttavaa pääsiäistä kaikille! PS. Etsi kuvasta sisiliskoystävämme. Löytyykö?

Ja hei huomio huomio!!! Ulkoilusta puheen ollen: alekoodini mainiolle kotimaiselle Kivatille on tänään (21.4.) viimeistä päivää voimassa!

Lue myös:

Munan mentävä aukko

Lomakuvia

Postikortti Puerto de Moganista

Share

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.