Blogimuutosta

Kuten olen kovasti koittanut toitotella, blogini muuttaa uuteen osoitteeseen 1.5. alkaen! Jännittävää.

Tämän viikon kirjoittelen vielä täällä vanhassa tutussa osoitteessa, mutta sunnuntaista alkaen uudet postaukset löytyvät osoitteesta:

 

 

www.asikaine.fi

 

Uuden osoitteen myötä Asikaine-blogi siirtyy Suomen Blogimedian portaaliin. Pieni askel teille, suuri askel minulle. Ja sopivan-pakkomielteinen-psyko-vainoaja-harppaus lähemmäksi fanittamaani Kasper Diem -blogia sekä mainiota Lähiömutsi-blogia ja hauskaa Mamma rimpuilee -blogia, jotka myös löytyvät Suomen Blogimedian riveistä. 

Laittakaa uusi osoite ylös, ettei huippublogini vahingossa joudu unholaan. Muuten soittelen puhelinluettelo pläristen kaikki lukijani läpi ja kännissä pakkomielteisenä saatan vaikuttaa ihan helvetin kuumottavalta. 

Olen jo stormannut itseni pilviin suunnitellessani uuden sivuston tulevaa ulkoasua, jota jo kovaa vauhtia kasataan ja suunnitellaan. Vanhojen postauksieni arkisto siirtyy myös uuteen osoitteeseen, joten siellä voi myös lueskella uskomattomia hittitykityksiäni ja viikonloppuisin tarkistaa lohko-Asikaisen suositun lohkoperunaohjeen. Lisäksi olen mietiskellyt, mitä mahtavia postauksia uuteen osoitteeseen heti vapun jälkeen kirjoittelen.

Olisiko teillä lukijoilla nyt antaa jonkinlaista palautetta blogistani?

Tomaattien heittelyn tai tyhjän kommenttilootan pelossa kovin harvoin uskallan kysellä mitään. Mutta nyt ottaisin mielelläni vastaan risuja ja ruusuja blogistani. Ehkä muuton tiimellyksessä saisin palautteestanne vähän vinkkejä tai toiveita, minkälaisia juttuja voisin uudessa blogissani huomioida, mitä kaivataan, mistä tykätään. 

Olen liian sammaloitunut vierimään täysin uusille raiteille, blogini tulee todennäköisesti jatkossakin sisältämään huteria aasinsiltoja pitkin valuvaa tajunnanvirtaa, pakkomielteitä, avautumista, hyviä biisejä, HippiäHippiäHippiä, satunnaisia blogiyhteistöitä, rallienglantia, sisustusta, Avotakan vainoa, väyvöjä, vaatteita, remonttiangstia ja muuta peruskamaa.

Palaute olisi kuitenkin nyt tervetullutta!

No niin jengi, mun lukijat, mun menttorit. Mä kirjotan blogiin, koska mä haluun kertoo jotain, mitä mun elämässä on tapahtunut. Mä haluun, että sä seuraat mun blogii myös uudes osoittees, koska jokanen sana on tärkee. Ettei mulle kävis niinku Petterssonille, mun menttorille, mun opettajalle. Josta en muuten oo kuullu aikoihi mitään. Eikä kukaa muukaa. Kiitti siitä, että sä oot lukenu mun tarinaa tähä asti. Kuuntelit tän mun tarinan. Se on mulle tosi tärkeetä. 

 

P.S. Jos kukaan ei kommentoi, olisi kohtuullista, jos anoppi ja naapurin muijat laittaisivat jotain!

Hei kiitti hei!

 

Seuraa blogia myös Facebookissa ja Instagramissa, silloin ainakin pysyy messissä mässässä!

Share

33 kommenttia

 1. Päivi Tavi kirjoitti: Vastaa

  Kiitos kirjoittaja! Pelastit tämän alkaneen toukokuun, koska luulin, että myöhäiskevään alakulo hyökyy kimppuun…. Melkein kaikki olen nyt lukenut ja yksin ääneen nauranut ja pikkuisen suruisenakin asioita miettinyt. Oisi se mukavaa olla vaikka vähän mummo. Jatkan blogisi lukemista, kiitoskiitoskiitos
  Päivi

  1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

   Aina niin ihana kuulla, että kirjoitukseni ovat piristäneet ja naurattaneet! Siksi niitä teenkin. Toivottavasti myöhäiskevään aalto on nyt ohitettu ja mennään vaan valoa kohti!

 2. Nunu kirjoitti: Vastaa

  En ole anoppi enkä naapurin muija mutta haluan vaan sanoa, että risuja ei ole. Ruusuja sen sijaan sitäkin enemmän. Jatka samaan malliin.

 3. kirsusein kirjoitti: Vastaa

  Asikaine, oot huippu. Tulin antamaan palautetta ekaa kertaa evö, koska oon parhaillaan kouluttamassa ihmeellisiä ituhippejä Riiassa (toimittaja-tätini mukaan Riikassa saa sanoa käyneensä vaan Riikan puoliso) – ja juuri läksytin näitä osallisia oikea-aikaisen palautteenannon tärkeydestä.

  Eli: tällaiselta keski-ikäiseltä (n. 37-vuotiaalta, nnngggh) täti-ihmiseltä kaunis kiitos ja kumarrus sinne Tampereelle. Oon itkenyt ja nauranut ja äimistellyt ja hihitellyt ja päivitellyt teidän eloa jo vuosikaudet. Tai siltä se tuntuu. Siippa (Kaenuusta) ei suostu muuttamaan Nekalaan, eli tää fanityttöys säilyy valitettavan yksipuolisena. Mutta, but. Meillä haaveillaan ikiomasta Harviasta. Että jotain sentään…

  Älä muuta mitään, äläkä ketään. Paitsi sitä osoitetta siis. Kyllä me perässä tullaan, koska asikaisuus on ihan parasta just näin. *sydän*

 4. Gigi kirjoitti: Vastaa

  Jatka just näin!! <3<3<3 Muista hehkuttaa uusia päivityksiä aina samantien instagramissa, etten vahingossa tipu kärryiltä!

 5. Pamsu kirjoitti: Vastaa

  Sä oot parasta just tollasena kun oot! 🙂

 6. JohannaEE kirjoitti: Vastaa

  Hei älä koskaan ikinä muutu.

 7. Martinkallio kirjoitti: Vastaa

  Löysin blogisi tässä joitakin viikkoja sitten sattumalta ja nyt olen koukutettu. Ihanan piristävää kuvausta ihmisistä, työstä, kodista, perheestä, parisuhteesta, lapsista eli elämästä.
  Blogisi on erilainen kuin monet muut sisustus,fitness, harrastus jnejne blogit ja tarkoitan tätä positiiviselta kantilta. Kuvailisin blogiasi sanalla aito. 🙂
  And don’t worry, i will there siis uudessa osoitteessa.

 8. Vierailija kirjoitti: Vastaa

  Tätä lisää! Ja kiitos aiemmasta. Mahtavaa lukea, että muidenkin elämä on onnellista säätämistä 🙂

 9. Vierailija kirjoitti: Vastaa

  Ihana, elämänmakuinen, iloinen ja onnellinen blogi. Tätä on vaan niin hyvä lukea. KIITOS.

 10. Mia K. kirjoitti: Vastaa

  Onnea isosti uuteen portaaliin! ♡ 

  Olen kyllä huono seuraamaan näitä ”muuttajia”, mutta takuulla piipahdan sillointällöin 😉

  Pidä hauskaa siellä!! ☆☆☆

  T. Mia K.

 11. possu kirjoitti: Vastaa

  Elä jännitä, kyllä perässä roikutaan! Ja jatka ihan samalla linjalla!

 12. Laurakaisa kirjoitti: Vastaa

  Joo älä hei mee vaan muuttamaan mitään. Tää on paras just näin! Paras itseironia, parhaat jutut ja paras oikean elämän tatsi. Kiitos!!!

 13. mystery kirjoitti: Vastaa

  Samalla linjalla vaan, en keksi mitään huonoa 🙂 tää on yks niitä harvoja blogeja jotka kertoo ihanan rehellisesti oikeesta elämästä, myös huonoista puolista. Kunhan et ikinä ala täyttämään blogia miljoonalla yhteistyöpostauksella, jotka ei ees liity sun omiin mielenkiinnon kohteisiin 😀 niinkuin eräs blogi tuossa juuri teki, ”en oo ees kattonut tätä sarjaa mutta kattokaa te silti sitä!!”. Ei sellaista pliis, mutta en kyllä uskoiskaan että siihen päätyisi:)

 14. Vierailija kirjoitti: Vastaa

  Tällaisenaan ihan mun lemppariblogi!

 15. Lottovoitto kirjoitti: Vastaa

  Joo mitään et muuta, niin kaikki menee hyvin. Paitsi osoitetta. Vain sitä. Äläkä rupea meiltä mitään kyselemään, sen kun jatkat vaan noita omia sepostuksiasi ja sekoilujasi. Kyllä me kaikki jäädään Asikaiseen. <3

  Ressitöntä muuttoa kera siman ja tippaleipien!

 16. Hehkuvainen kirjoitti: Vastaa

  Melkein naapurista eli Viinikasta päivää! Blogisi on huippuhyvä, erityisesti pidän siitä että osaat nauraa itsellesi. Itse olen huono arvostelemaan, mutta mieheni on laatutietoinen ja siksi onkin mainitsemisen arvoista että hänkin lukee sinun blogiasi :). Kaikki remppavinkit otetaan innolla vastaan jatkossakin, sillä 95-vuotias talomme kaipaa välillä vähän uudistamista. Onnea uuteen blogikotiin, jatka samaan malliin!

 17. Hanna-täti kirjoitti: Vastaa

  Nyt tulee risusta! Miksi kirjotat niin pikkariikkisillä kirjaimilla? Täti ei näe, vaikka Tiimarin suurennuslukulasit hipoo plus kolmosta. Onneksi tekstisi ovat tihrustaminen väärttejä! (ruusu) Sitte ko menet sinne uuteen blogitaloon, niin kysyppä niiltä, löytyiskö sieltä mummofontteja? Tämän blogin lukeminen pitää nuorekkaana – enemmän ku meikki- sun muut fashion-fitness-blogit.

 18. statisti kirjoitti: Vastaa

  Menee nyt samaan kategoriaan kun aiemmat kommentit mutta itehän pyysit: paras blogi, mitään älä muuta. Täällä tulee huononakin päivänä hyvä mieli jopa kommenttiboksin puolella, ja sitä taas ei voi monesta muusta sanoa… Meillon vaan niin hyvä maku selvästi!! 😀

 19. Anoppi+Appikin kirjoitti: Vastaa

  Rakkaat terveiset meidän Asikaiselle! Ja sylillinen ruusuja. Myö niin tykätään siusta ja siun jutuista<3

 20. anna-liisa kirjoitti: Vastaa

  Ihan tylsä kysymys, kun kaikki vastaukset on samanlaisia ja odotettuja. Liityn 57-vuotiaana mummona kuoroon.

 21. Maritsa kirjoitti: Vastaa

  Älä vaan muutu, pidä toi sun linja, se usein naurattaa, joskus itkettää, mutta oot ihan paras juuri tuollaisena, aitona! En keksi mitään uutta ”ruusua”, allekirjoitan nuo ylläolevat kommentit. Elämäntilanteeni on aivan eri, omat pojat jo aikuisia, mutta olet lempibloggaajani. Huippua, kun postaat nyt ahkeraan, joka päivä käyn kyllä kurkkimassa mitä sinne Nekalaan kuuluu.

 22. Ainooo kirjoitti: Vastaa

  Menee vähän tylsäksi, mutta silti mäkin sanon: Jatka samaan malliin! Kuten yllä on todettu, Asikaine vuoroin naurattaa, vuoroin itkettää eikä oo koskaan tylsä. Ihan parasta!
  Kaupallista yhteistyötä kun teet edelleen maltillisesti niin kaikki on hyvin 🙂

 23. Maininki kirjoitti: Vastaa

  Juuri näin! Kommentit on aina pakko lukea (muista blogeista todella harvoin) koska rento ja sydämellinen fiilis jatkuu aina täällä. Usein saa lisänaurut vielä jostain nasevasta kommentista! Tai Asikaisen vastauksesta!

 24. .e kirjoitti: Vastaa

  Hei ja kiitos.

  Täällä ”salainen ihailija” Lahesta. Olet pelastanut monta tyhmää hetkeä. Joskus (aika usein) kun kynnän elämän syvemmissä vesissä, niin ihan aikuisten oikeesti mietin, että menempä lukemaan Asikaista, koska silloin nauran aidosti. Olet pelastanut näin ollen monta tunkkaista hetkeä! Kiitos ja kumarrus. Meinaan jatkaa sun stalkkaamista jatkossakin. <3

  Ja, tomaatteja voisin sulle heittää, jos lupaisit ottaa kopin! 🙂

 25. SissiS kirjoitti: Vastaa

  Elä muuta mittään mutta lissää väyvvöjä tietty vois aatella. 😀

 26. ZHelen kirjoitti: Vastaa

  Älä ny hyvä ihminen muuta mitään! Blogisi on just hyvä just näin.

 27. vrase kirjoitti: Vastaa

  Älä muutu! Tai jos muutut, tee se(kin) omaan sekopäisen kuumottelevaan ja huikeaan tyyliisi! Mä fillaroin usein Nekalassa ja fiilistelen joka kerta, että ai saakeli, täällä se huikea muija elää hippinsä ja poikiensa kanssa. Aikamoista.

 28. Elina U. kirjoitti: Vastaa

  Kimppukaupalla ruusuja vaan täältäkin! <3 Ehdottomasti seuraan niin ihanan tamperelaista meininkiänne uudessakin osoitteessa! 

 29. reetam kirjoitti: Vastaa

  Joo hei jatka vaan valitsemallasi tiellä! Sillä seuraan ehdottomasti perässä 🙂

 30. Varpu K kirjoitti: Vastaa

  Nykyisessä blogissa ei oo mitään risutettavaa, mutta sellaisen toiveen tulevalle blogille esittäisin, että voi kumpa se ois sillä lailla helppolukunen, että kun selaa vanhoja postauksia, ei tarvii aina kahen postauksen välein klikata ”seuraava”. Se on hiton ärsyttävää ja hidasta. Mulla ainakin on tapana lukea blogeja parin viikon/kuukauden välein, jollon on tärkeetä että niitä on helppo scrollailla monta postausta putkeen.

  Vielä tärkeempää on, että heti blogin avatessa ne postaukset tulee näkyviin; joillain alustoilla pitää aina avata joka postaus yksitellen! http://www.themillergroup.com/wp-content/uploads/2015/01/JCLdMDveAn.png?4be9bf

 31. Sinkkone kirjoitti: Vastaa

  Lisää päivän asuja! Sekä sulta että Pojalta!

  Myös postaus esim lemppariastioista, tekstiileistä tms olis kiinnostavaa luettavaa!

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.