Kaiken sekaisuuden takana blogiyhteistyö – sisältää alekoodit!

Viime viikolla tuuttasin raporttia elämänhallintaongelmistani haasteistani.  Muutenkin kirjoituksistani saattaa herätä mielikuva vähän(!!) kaaottisesta tai sekaisesta arjesta. Kaikessa hertsinvertterin sekoilussa on kuitenkin ainoastaan kyse pitkäkestoisesta blogiyhteistyöstäni Kotisiivous Freskan kanssa. Ilman häsläystäni ja sotkua, ei mitenkään olisi mahdollista toteuttaa näin toimivaa ja ilahduttavaa blogiyhteistyötä. Säännöllinen kotisiivouspalvelu on parasta!

Viimeviikkoinen taistelu vatsataudin, rästitöiden, suklaakakun ja ihan normiarjen kanssa on jälleen aiheuttanut kotiimme toisen asteen kriisitilan, jonka syövereissä odotan huomenna saapuvaa kuukausittaista siivousta tavallista helpottuneempana.

Viime kerralla siivoojan käynti ajoittui sopivasti joulun ja lomahässäkän jälkeiselle viikolle, jolloin oli mukava kotihommissa keskittyä pesemään reissussa kertyneet pyykkikasat ja aloittaa uusi vuosi kirjaimellisesti puhtaalta pöydältä.

Syksyllä siivouspalvelu helpotti elämäämme esimerkiksi buukattuani vahingossa työpäivän Helsinkiin samalle päivälle, kun Poika oli kutsunut koko päikkyryhmänsä synttärijuhliinsa.

Tosin siitä opin sen verran, että vaikka siivottu koti ennen lastenjuhlia oli helpotus saapuessani töistä suoraan juhliin, niin mammaryhmän pikkujoulut järkkäsin siivoojan saapumista edeltävälle päivälle! Yllättävän fiksu päätös ihmiseltä, joka kyseisissä juhlissa vapaaehtoisesti antoi viidelletoista alle viisivuotiaalle hilepurkit käteen käpyaskarteluissa. Tuli niistäkin pippaloista opittua jotain.

Perusteellinen siivouspalvelu kerran kuussa on hyvä sykli, etenkin nyt kun siihen on tottunut. Yleensä juuri ennen tilanteen lipeämistä epätoivoisen puolelle, apu on jo tulossa. Alakerta tulee yleensä imuroitua parikin kertaa viikossa, sillä aika usein joku rikkoo vesilasin lattialle tai leipoessaan (tai ihan muuten vaan!) pöllyttää jauhoa ihan perkeleesti joka puolelle. Imuri on kaivettava esiin harva se päivä. (Hahahaha. ”Kaivettava!” ”Esiin!” Ihan kuin se olisi joskus ”Laitettu!” ”Kaappiin!”) Ja toki neljän viikon aikana siivoamme ja järkkäämme muutenkin. ( …)

Siivouspäivän häämöttäessä jo viikonloppuna alan olla onnellinen ja raivata kertyneitä pyykkivuoria tai portaikon kenkäkasoja paikoilleen, jolloin siivoojan tunnit kuluvat lattioiden ja pintojen perusteelliseen puhdistamiseen ja pesemiseen. Tosin välillä emme ole ehtineet sen suuremmin hätiköidä ennen siivoojan saapumista ja siivous on pitänyt aloittaa järkkäilyllä, ihan ok sekin -pääasia, että jotain tapahtuu.

Nyttemmin olen myös lakannut stressaamasta siivojan saapumisesta, enkä ole enää käynyt sönköttämässä poikaystävästäni, naimattomuudestani tai puulämmityksestä sen enempää vaan olen esittänyt olevani täysin normaali henkilö, jonka koti vain on vähän sekaisin.

Säännöllinen siivouspalvelu keventää ja helpottaa kiireistä arkea jättäen enemmän aikaa esimerkiksi päiväunille, perheen yhteisille puuhasteluille, leffaillalle tai vaikka muuan yrjötaudin aiheuttamien rästiduunien hoitamiselle.

Infernaalisen sairaus-työ-yleishässäkkä-viikon jälkeen oli viikonloppuna aika paljon hauskempaa lähteä porukalla kiipeilemään ja metsäretkelle kuin alkaa hinkkaamaan kylppärin lattiaa.

Hommaa kyllä riittää aina muutenkin ihan tarpeeksi.

On tää saatana työmaa vai miten se meni.

 

ALEKOODI!

Koska viime vuonna jakamani alekoodit Freskan kotisiivoukseen ovat olleet ilmeisen suosittuja, sain jälleen jaettavaksi lukijoilleni koodit, jotka ovat voimassa 6.5. asti! JEE!

Koodilla Asikaine20 saa 20 euron alennuksen kertasiivouksen tilaajalle!

Koodilla Asikaine50 saa 50% alennuksen ensimmäisestä tilauksesta säännöllisen siivouksen tilaajalle!

Suosittelen mahdollisuuksien mukaan ulkoistamaan arkitaakkaa!

 

Freskan kotisiivous saatu blogin kautta!

Share

1 kommentti

  1. Eetu kirjoitti: Vastaa

    Meillä on myös meidän perheen arki super kiireistä aina ja tuntuu, että siivoukselle ei jää aikaa tai haluja. Ollaan mietitty juuri siivouspalvelun hommaamista, koska se säästäisi meidän aikaa paljon. Varmaan kätevää myös juuri esimerkiksi synttäreiden jälkeen pyytää siivouspalvelu, niin säästyy itse suurelta vaivalta.

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.