Joulukorttipaniikki

Piti teettää kuva pojasta tonttuasussa. Piti etsiä askartelutarvikkeet muuttolaatikoista. Piti kirjoittaa kuulumisia kertova joulukirje sukulaisille kortin mukaan. Piti lähettää kortit ajoissa punaisessa kuoressa. Piti kysyä vielä osoite ainakin Marilta, Satulta ja monelta muulta. Piti ja piti. Jäi ja jäi.

kuva.JPG

Jälleen kerran askartelen joulukortteja ilman tarvikkeita. Voiko pinkki olla jouluinen väri?

kuva.JPG

Jälleen kerran etsin epätoivoisia osoitemerkintöjä vanhojen kalentereiden kulmista ja muistelen, kuka on muuttanut. Onneksi poika oli apuna.

joulu3.jpg

Ja ne postimerkitkin vielä!

joulu1.jpg

Tarviiko Italiaan arvokkaamman postimerkin?

Ensi vuonna hoidan tämän kunnolla ja teetän valokuvan, kirjoitan kirjeen, kysyn osoitteet ja postitan siinä punaisessa kuoressa ajoissa.

… …

 

Share

4 kommenttia

 1. Emmi Nuorgam kirjoitti: Vastaa

  Samasta syystä maksoin (vittu) VIIS EUROA per kortti ja tilasin astubutiikkiin.fi:stä. Ens vuonna lahjoitan rahat jonnekin, koska let’s face it: laitan itsekin joulukortit aina suoraan paperinkeräykseen..

 2. Emmi Nuorgam kirjoitti: Vastaa

  En ole koskaan saanut joulukorttia, jossa olisi muuta kuin normaalit toivotukset. Jännä ajatus, pitäisköhän ens vuonna sittenkin..

 3. Emmi Nuorgam kirjoitti: Vastaa

  PS. Joululahjakaveri varmasti ymmärtää yskän!

 4. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Mä en laita suoraan, en etenkään jos on kirjoitettu muutakin kuulumisia tai jos on valokuvia. Ok, muuton yhteydessä päätin, ettei voi enää säilytellä kaikkea..

  En kyllä ala syyttelemään, jos joku vippailee kierrätykseen nuo meidän viimetinkaiset joulutoivotukset, mutta ainakin tehtiin itte!

  Ja mun salainen joululahjakaverikin saattaa saada pakettinsa ovelle kuljetettuna eikä postin kautta..

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.