Viikon parhaita

– Mammani vanha joulukaktus näyttää toipuvan ulkona vietetyn kesän jälkeen iskeneestä syysmasiksestaan naapurin muijan kiikuttaman akvaarioveden ansiosta! (Saa antaa myös muita vinkkejä liittyen vanhan joulukaktuksen hoitamiseen! )

– Viimaisena talvipäivänä tehty uimahallireissu poikien kanssa. Keskustelut suuressa saunassa ja lastenaltaan portailla

– Pojan kokkaama aamupala, johon pieni kokki sai innostuksensa katsottuaan yhden jakson Junior Master Chefia. Taitavasti kääntyivät munakkaat pannulla ja myös jokaisen annoksen asettelu oli hieno

– Punkkulasillinen takan ääressä lumimyrskyn viimoessa ikkunan takana

– Meili, jossa kerrottiin minun saavan lemppariklubilleni, eli Klubille, VIP-kortin tälle vuodelle. (Ovat luovuttaneet ja nykyisin ihan omaehtoisesti lähestyvät ennen kuin itse saavun tiskille shönköttämään ja kyselemään korttiani tai oikeastaan, voihan tässä vielä sattua mitä vaan..)

– Jäätyneen pyörän takia kävellen taitetut työmatkat! Mukava talvikeli, luureissa hyvää musaa tai mielenkiintoisia podcasteja!

– Taisin myös saada mukavia uutisia liittyen erääseen kevään podcastiin!

– Lounas Marusekissa Tompan kanssa

– Lounas Henriksissä Ramin kanssa. Taivaallista tomaattikeittoa!

– Madmenin kuudes kausi

– Pikkuveljen kanssa pelatut matsit, joissa yhdistyy jalkapallo, amerikkalainen jalkapallo ja koripallo. Huolimatta todella sekavista säännöistä Messi ja Liverpool (jotka aina pelaavat vastakkain) ottavat homman todella tosissaan. Sähäköitä matseja!

– Pojan paistamat härkispihvit. (Hyvä idea viikonloppukokkailuun!)

– Radio 957 soittaa tänään pelkkää Popedaa

– Luistelu Pojan kanssa!

– Polvileikkauksesta toipuva Hippi, joka jo vähän konkkailee ja kokkailee

– Runebergin torttujen ja lounassämpylöiden kanssa oven taakse yllättäen saapunut ystävä

– Nekalan Konditoria Marin ihanat Runebergin tortut, jotka oli _uitettu_ punssissa. NAM!

tämä keskustelu, joka saa edelleen nauramaan

– Yöllä viereen mönkivä pienokainen, joka vielä kehtasi komentaa hakemaan unohtuneen pupunsa sängystään ja puristi pulleilla käsillään niin kovasti kaulasta, että meinasin tukehtua liikutukseen

– Perustin ehkä levy-yhtiön(!).

– Lucie Berlinin Siivojan käsikirja ja muita kertomuksia. Myös tämän hetkinen iltasatukirjana luettava Erlend Loen Kurt on tärkeä on todella hauska. Vuoden lukutavoitteeni on pitänyt -jopa vähän keulinut jo ekan kuukauden aikana!

– Löytämäni levyllinen vanhoja kuvia, argh!

– Tämän illan iskelmä-gaala kollegan kanssa. Vielä pieni asukriisi: laitanko vakkarihaalarin vai Varjo Awardsin Anita Hirvosen vai Blog Awardsin retrot? Haluaisin ehkä laittaa helpon haalarin, mutta se ei sovi ihanien vintage-klopottimieni kanssa, mutta..joka tapauksessa hauska ilta tiedossa! (Illalla luvassa Insta Storeja gaalasta, joten kannattaa seurailla Instagramiani!).

Ihanaa viikonloppua kaikille!

 

Lue myös:

Vuoden viimeiset muistiinpanot

Notes to self 4

Notes to self 3

Notes to self 2

Share

2 kommenttia

  1. Ihanan positiivinen postaus ♥ Ja iski pieni himo runebergintorttuja kohtaan. Pitää ehkä ryhtyä leipomishommiin viikonloppuna… Huippukivaa viikonloppua sulle!

    1. Asikaine kirjoitti: Vastaa

      Hih, kerrankin näin, etten aina purise rikkinäisistä muumeista 😉 Toivottavasti teit torttuja, ruuneperit on niiin hyviä!

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.