Pikkujoulukampaus Rasiassa

Vaikka olenkin vähän grunge-muija, ei viime aikainen tukkalookkini ole johtunut siitä syystä. Eikä siitäkään, että meillä on pikkulapsi. Eikä siitä, että raksahipin seura tekee kaltaisekseen. Syy (ei siihen cooliin tummaan) juurikasvuun ja jokapäiväiseen suttunutturaan on ollut se, (että olen aina vähän homssuinen JA se) että kampaajallani on ollut liian kiire hoitaakseni kuontaloani. Tarkemmin sanottuna luottokampaajani on remontoinut ja perustanut itselleen uuden hienon liiketilan, jonka varsinaiset avajaiset pidetään ensi vuoden puolella. Minulla oli kuitenkin jo ystävän kunnia (eli rässäämisestäni saatiin tarpeekseen) mennä asiakkaaksi upouuteen ja niin kauniiseen liiketilaan.

Ikkunateippauksia vaille valmis liike Rasia sijaitsee Tampereella Puutarhakadulla ja se taitaa olla paras kampaamo Tampereella. Tyylikkäässä tilassa ystäväni loihti tukkani punaiseksi pilkattuaan ensin pipon alta löytynyttä The Curen Robert Smithia. Leikkauksen ja värjäyksen lisäksi minulle loihdittiin pikkujoulukampaus, johon kokeiltiin hiusluomiväriä (WTF?). 

Hieno! Ainut ongelma, että pikkujoulut on tänään ja olin Rasiassa eilen, perus. Teen tänään työkavereihini vaikutuksen pinkillä tyynykampauksellani.. Mää en avaa tätä koskaan, mää en pese tätä koskaan!

kuva.JPG

Toiveena kampaukseen oli sellanen huoleton hippi Obelix muija meets Anna Puu. Viimeisen silauksen kampaus sai, kun nukuin se päässä yön yli. Sellanen huoleton hippi Obelix muija meets Anna Puu hits pillow

kuva.JPG

Ystäväni liike Rasia oli sisustettu kauniisti vintage-huonekaluilla, joita hän oli metsästänyt huuto.netistä ympäri Suomea. Hylly oli muistaakseni Turusta.

kuva.JPG

Odotusloungen Kukkapuron tuolit saapuivat Pohjanmaalta. Odotustuolit odottavat vielä uutta kangasta verhoilijalta.

kuva.JPG

Vanhat pöydät olivat toimittaneet kampauspöytien virkaa jo monta kymmentä vuotta.

kuva.JPG

Haukkuja oli odotusloungen seinässä ja katossa sekä myös kehyksissä hyllyllä.

kuva.JPG

Suttunutturan avaaminen ja pilkkaaminen ennen aloittamista! Tää on tällänen Juice meets Robert Smith..kiva..

kuva.JPG

Color Bugilla laitoimme pinkkiä kampaukseeni! Color Bug on pesemällä pois lähtevä tehosteväri, jolla saa kampaukseen vähän lisäpotkua. Ja kokemuksen rintaäänellä voin sanoa, että väri pysyy yön yli..Katsotaan huomenna, kestääkö se myös tämän illan pikkujoulut.

kuva.JPG

Ei enää Robert Smith.

Rasia on jo nyt auki ja siellä ottaa vastaan Tampereen paras ja hauskin kampaaja / stylisti / meikkaaja / maskeeraaja ja vaikka-mitä-osaava Raisa Äijälä. Olen tehnyt virheen jo aikaisemminkin ja suositellut häntä ystävilleni, josta johtuen en meinaa enää itse saada aikoja: Raisan tuolissa käytyään, ei muille enää mennä.

Rasia sijaitsee osoitteessa Puutarhakatu 23 ja nettisivut aukeavat pian!

 

Share

7 kommenttia

 1. lempukka kirjoitti: Vastaa

  Tosi hyvälle näyttää sekä pää että Rasia!

 2. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Tuo kuva on otettu eilen.. 😉

 3. Scifi-Some-Yoko kirjoitti: Vastaa

  Ihana kampaus. Jos en olisi löytänyt jo luottokampaajaa, suuntaisin ehdottomasti tuohon melkein naapuriin. Jännästi muuten tuo Anna Puu kummittelee kampaamoissa. Viimeisimmän kampaajakäynnin jälkeen totesimme kampaajani kanssa, että päähäni laitetusta väristä tuli aika Anna Puu.

 4. Hennu kirjoitti: Vastaa

  Ihana Rasia (liike) ja ihanat tytöt! <3

 5. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Scifi meets Anna Puu? 😀

 6. sanninen kirjoitti: Vastaa

  Mun hiukset on ollut parhaiten silleen ,et oon laittanut letin ja nukkunut niin pari yötä. sit on oikein tullut kehujakin että voi kun on ihana kampaus. bed head on paras!

 7. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Tää mun letti ei enää kahden yön jälkeen oikein toiminut…

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.