Kirjajulkkareissa -lahjavinkki valmistuvalle

Minä     Jotkut vain haaveilevat ja mankuvat kirjan kirjoittamisesta, mutta kaverini kirjoitti ja julkaisi kirjan. Ihan mahtavaa!

Sisustussuunnittelija Hanna Salon Tiloissa -kirja tarjoaa konkreettisia esimerkkejä ensimmäisen asunnon kuosittamiseen sekä tuunaamiseen. Erityisesti opas sopii esimerkiksi ensimmäiseen asuntoonsa muuttaville opiskelijoille ja budjettisisustamisesta kiinnostuneille. Hannan juttujen lisäksi itseäni kiinnostavat erityisesti kirjan tuunausvinkit.

Domdom4.jpg

Kateellisena  Iloisena Hannan puolesta juhlimme Tiloissa-kirjan julkaisua Tampereella sisustusliike DomDomissa. Aleksis Kiven kadulla sijaitseva myymälä pursuilee kauniita ja söpöjä tavaroita. Parin skumppalasillisen jälkeen puodista tyhjin käsin poistuminen on yhtä hankalaa kuin nahkahameessani pyöräileminen

Domdom8.jpg

Tiloissa -kirja on hyvä lahjaidea vaikka valmistuvalle ja kirja on nyt ostettavissa Suomalaisesta kirjakaupasta, Akateemisesta kirjakaupasta, Tampereella sisustusliike DomDomista sekä DomDomin verkkokaupasta.

Domdom1.jpg

Onnea ihanalle Hannalle! Odota vaan, kun pääsen kyselemään hittikeittiöömme sisustusvinkkejä. Saattaa tulla kuositus tarpeeseen, kun vedän ’suunnitelmamme’ esiin ja kyselen skitsosti mieltäni muutellen vinkkejä.

Tämä blogiyhteistyö alkoi noin seitsemän vuotta sitten ollessani työharjoittelijana Ylen Lastenohjelmissa. Ensitapaamisellamme Hanna luuli minun olevan (suunnilleen 15-vuotias) tettiläinen. Kannustavasti hymyillen hän antoi tehtäväkseni koristella ja askarrella läppärin kannen. Otin haasteen vastaan <3

 

Kuvat: Petri Koskimäki

Share

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.