Moro kesä!

Viime vuonna suunnilleen tähän aikaan olimme  jo lomailleet äijäporukalla Ruotsissa, yöpyneet uskomattomassa pitsilinnassa, retkeilleet aurinkoisessa Vartiosaaressa ja veneilleet Turussa. Kesäkuun taitteessa olimme napanneet hyvän varaslähdön tulevaan kesään -nyt motherfuckin vuonna 2017 en ole edes tajunnut kesäkuun alkavan tällä viikolla. TÄNÄÄN!

Argh!

Ei vain kolea sää (jopa kreisi räntä!), mutta myös toukokuun loppuun pakkaantunut työmäärä ja muutama yllättävä projekti (jotka kyllä ihan itse otin vastaan) siirsivät suunnittelemaani tehdä heti kesäkuun alusta kevennettyä viikkoa. Tänä kesänä oikeastaan en edes saa virallista lomaa pidettyä, mutta aijon silti yrittää ottaa kesästä kaiken irti. Kirmata niitylle ja Muumimaailmaan, mökille ja Punkaharjulle. Pönöttää naapurin muijien kanssa pihassa (ikään kuin emme siinä talvella pönöttäisi), grillata ja retkeillä lasten kanssa. Mennä festareille, Sorsikseen pussille ja mitä näitä nyt on, Berliiniä sun muita skördisbördiä…

..sitten kun..sitten kun joskus..sitkun…

Ollut tosiaan vaikeuksia tajuta kesän jo alkaneen. Tiistaina kesäkaipuussani ehdottelin jo aika epätoivosena toimistokavereilleni, voisimmeko virallisesti startata kesän järjestämällä vaikka työporukan pienen kevät -kickoffin ja ehdotukseni saikin jo vähän kannatusta, mietimme jopa purjehdussuunnitelmia..

Mutta kesä kuuli kaipaukseni. Kun jotain oikein tosissaan toivoo, haaveet toteutuvat. Juuri päiviteltyäni toimistolla kaipaavani kesäpotkua, sain samalla viestin: Hei kuule. Ihan kreisi idis. Tiiän, että sä oot sikakiireinen just nyt, mutta silti: lähtisitkö Långvikiin aktiivispa-lomalle? Vuorokauden spa-aktiiviloma-rilluttelu neljälle hengelle…Oisko paha nakki? 

VITTU MÄÄ MITÄÄN KIIREINEN OO.

Kynä nurkkaan, soitto Hipille, pinkit ruusuleggarit laukkuun ja

MORO! Tästä starttaa kesä 2017.

Että helvetin hyvää torstaita vaan kaikille!

 

Share

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.