Soitellaan

Saattaisin olla ahdistunut Hipin lähtiessä keikalle toiseen kaupunkiin parin tunnin matkan päähän, mutta onneksi kännykät on keksitty. Ikävän iskiessä tai lapsivesien valuessa nilkoissa, voin kätevästi pirauttaa. 

Testasimme nykytekniikkaa poiketessamme koko perheen voimin Ideaparkissa. Hippi ja Poika painelivat Hoploppiin, minä hajaannuin markettiin. Mää soitan ku mää oon saanut ostokset tehtyä ni mennää sit yhes syömää. Saatuani vaipat, vaipsit ja muut oleelliset ennen-vauvaa-pakko-olla-hankittuna-koska-kukaan-ei-enää-koskaan-lähe-mihkään -tarpeet, soitin Hipille.

– Tämä on tavoittelemanne henkilön vastaaja….

Soitin uudestaan.

– Tämä on tavoittelemanne henkilön…

– Helvetti!

Pummasin itseni ostosten kanssa Hoploppiin sisälle. Mää meen vaan etsimään… Yli puolen tunnin raahautumisen jälkeen retkotin kassieni kanssa aulan sohvalla. En löytänyt rakasta parivaljakkoa peliluolasta, trampoilta, liukumäistä, härveleistä tai autoradoilta. Soitin Hipille.

– Tämä on tavoittelemanne henkilön…

– Voi jumalauta!!

Pyysin lipunmyyjää kuuluttamaan Hippiä ja Poikaa nimeltä. Parinkymmenen minuutin yksinäisen odottelun ja silmien pyörittelyn jälkeen nolostellen pyysin kuuluttamaan uudestaan.

– Niin mitkä ne olikaan ne sun lasten nimet?

Huokaisin nimet ystävälliselle lipunmyyjälle. Jätin korjaamatta, ettei toinen pomppulinnaan kadotetuista kakaroista ole lapseni.

Toinen kuulutus ei ollut edeltäjäänsä tehokkaampi. Retkotin Hoplopin aulasohvalla ostoskasseineni ihmisvilinää katsellen. Hipistä ja Pojasta ei näkynyt vilaustakaan. Lopulta vein kassit säilytyslokeroon ja kiertelin liikkeissä. Vajaan tunnin päästä puhelin soi.

– No mikäs siulla on tilanne siellä, oot sie kohta jo valmis, ku myö voitais kohta lähtä täältä Hoplopista ja ois vähä nälkä. Jos sie siis vaan ehit…

IMG_8339.JPG

Hyvää keikkaa! Soitellaan, jos tulee jotain!

 

 

 

 

Share

21 kommenttia

 1. anna-liisa kirjoitti: Vastaa

  :D.

  Aina päivän hauskin hetki; tähän voi luottaa!

 2. Vierailija kirjoitti: Vastaa

  Jep, tässä se nähdään, sulla on kyllä sellainen kertomisen taito, että kateeks käy.
  Sua ei varmaan siellä Ideaparkissa naurattanut, mutta taas repesin kun luin tätä postausta.
  Asian voi kertoa niin monella tavalla, mutta sulla on ehdottomasti paras tapa.

 3. Kati Aviron kirjoitti: Vastaa

  Jumalaut, siis muutkin tekee tota? Ettei vaan mun mies.
  Toi ”soitellaan” alkaa olla meillä jo ihan vitsi. MIkä teillä muuten siis oli syy ettei Hippi vastannu? Meillä on yleensä ”akku loppu, ei soinut”. Kun sitten katson puhelinta niin se salaperäisesti on latautunut itsekseen. Varmaan minusta säteilevän raivon voimasta.

 4. iidami kirjoitti: Vastaa

  Meillä on aina joko puhelin äänestämällä tai akku loppu. Pikkasen kyrsii yrittää saada toista kiinni kun se ei ikinä saa vastattua puhelimeensa.

 5. RdS kirjoitti: Vastaa

  Emmää kuullu, kun se oli käsilaukussa (tai repussa). No pistä se värinälle ja taskuun. No en laita kun se on niin ruman näkönen taskussa.

 6. Torey kirjoitti: Vastaa

  :’D

  Mä olisin varmaan tossa vaiheessa jo kysyny, että saanko ite karjasta sen kuulutuksen. 😀

 7. sanninen kirjoitti: Vastaa

  Voi rakas! Kamala tilanne, osaan niin kuvitella sut hikisenä ja vihasena niiden kantamusten kanssa! 🙂 ! Jälkikäteen jo naurattaa ja tietysti sun kertomana. Odotan sitä Asikaine lastenkirjasarjaa!

 8. Laurakaisa kirjoitti: Vastaa

  Minä meinasin esikoisen odottelun loppumetreillä vaihtaa synnytyssairaalaan yhteyshenkilöksi yhden ystävän oman hippini sijasta. Tämä hippitapaus kun oli töissä noin sadan kilometrin päässä eikä lähestyvä laskettu aika mitenkään vaikuttanut hänen perushippityyppisiin puhelinmaneereihinsa. Eli ei vastattu, eikä ainakaan muistettu soittaa takaisin. Ajattelin, että jos makaan tiedottomana synnyttämässä niin vastaa edes joku random-nainen eikä Tavoittelemanne henkilön vastaaja, jos tarvitsee jollekin ilmoittaa jotain.

  (Oli se sitten lopulta mukana siinä synnytyksessä. Nukahti puolen vuorokauden yrittämisen jälkeen synnytyssalin keinutuoliin, ei herännyt kun kätilö kävi varovasti hönkäisemässä että ”täällä nyt alettaisiin sitten synnyttää”, heräsi kun karjaisin synnytyslavitsalta että EI SE NOIN VÄHÄSTÄ HERÄÄ.)

  (Ihan hyvä isä ja aviollinen puoliso on. Kaikesta huolimatta.)

 9. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Hahaah! 😀 Kiva kuulla!

 10. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Kiitos! JEE!

  Joo, olin vähän raivona pyöriessäni siellä hoplopissa niiden kassien kanssa..tosin sitten, kun olin luovuttanut ja menin katselemaan ihania pikkuruisia vauvanvaatteita, niin pipo vähän löystyi..ei paljon, mutta vähä!!

 11. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Syynä oli juurikin akku. Ja sitten kun soitti, niin oli huomannut akun loppumisen ja saanut puhelimen laturiin.

  Ja tää on ihan yleinen ongelma ja aina tiedossa, yleensä tyypillä ei ees oo puhelin mukana, mutta nyt viimeisimmilläni raskaana oon painottanut, että ois hirveen kiva, jos vastais!

  Ja kiva kuulla, etten ole yksin!!!

 12. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  :´D :´D

  No enpä älynny! Ois ollu kyllä k-18 kuulutus siinä vaiheessa, ei yhtään sopiva hoploppiin!

 13. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  No se on kyllä tosi ruma taskussa…tässä ei kyllä ollut siitä kyse. Ilmeisesti puhelin oli juurikin taskussa…

 14. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Näistä mun kiroiluista tulisi sellanen k-18 lastenkirjasarja.

 15. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Apua, voi kamalaa! 😀 Mulla ei ehkä ihan kestäis polla, jos asuisi vielä muualla. Mutta onneksi ehti mukaan synnytykseen ja vielä heräsikin 😀

 16. possu kirjoitti: Vastaa

  Ostaisin!

 17. terratee kirjoitti: Vastaa

  Ei käy kateeks!

 18. kao kao kirjoitti: Vastaa

  <3

 19. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  <3

 20. kao kao kirjoitti: Vastaa

  Tekis mieli sanoa et soita sit mulle jos vauva tulee ja Hippi ei vastaa 🙂

 21. Asikaine kirjoitti: Vastaa

  Uusi doulaehdokas! 😀

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.