Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Unelmien lomaseuralainen

Varmaan vaikea arvata, kuka sai uimarannalla parkkisakot unohdettuaan asettaa parkkikiekon ikkunaan. Ja oli ihan tosissaan lähdössä huomenna Pori Jazzeille Nick Caven keikalle, joka onkin vasta viikon päästä. Sääti lastenvahdit ja majoitukset tälle viikolle.

Samainen kesähessu vei naapuriin kuukaudeksi reppuunsa hautautuneen yhteisen vesilaskun, jonka eräpäivä onkin ööh, oho TÄNÄÄN, sori! Ja nukkui puolikahteentoista muun perheen yrittäessä kerrankin tehdä ajoissa lähtöä Muumimaailmaan. Särkässä kaveri hukkasi lastenrattaat niin tehokkaasti, ettei moneen tuntiin edes huomannut unohtaneensa niitä, eikä tosiaan tiennyt, missä oli rattaita viimeksi työnnellyt. Pyöräretkellä hän piti hyvänä ideana antaa kaksivuotiaan spontaanisti uida rannassa, johon parin aallon jälkeen huuhtoutui huumeruisku. Eikä tietenkään ollut pakannut uimarille kuivia vaatteita mukaan.

Aamuisin tyyppiä ei saa ylös ennen kahtatoista (edes laivan saapuessa satamaan), ja lounasajoista pitää lasten erikseen muistuttaa. Ruokaostoksilta tullessaan kassistaan löytyy vain mansikoita, herneitä ja kauramaitoa, eikä oikeastaan mitään järkevää syötävää.

Tukka on riistäytynyt yhdelle rastalle, sillä peseytyminen on hoidettu lähinnä mökkisaunassa tai uimarannalla, jolta tullessaan kassi unohtuu tyhjentää joka kerta. Kuukauden ajan hän on jauhanut siivoavansa kaaoottiseen tilaan ajautuneen yläkerran ja pesevänsä pyykkiä lunastamatta lupausta kertaakaan.

Tili on tyhjänä ja muutama lomalla huolehdittava pieni työasia on jäänyt niin hoitamatta, ettei kaveri edes muista, mitä kaikkea on unohtanut. Iltaisin hän pyytää muistuttamaan, että lähettäisi heti aamulla kummitytölleen synttärikortin. Öisin hän unohtaa terassilla olevan lasisia seiniä yrittäen kävellä niistä läpi.

Jep, tämä Kanarian reissultamme tuttu, täysin tyhjäpäinen unelmien lomaseuralainen, rantareissujen piina ja turhan leppoisasti raahustava kesäkaveri, is BACK! Kyseisen kaverin tunnistaa lepattavasta pinkistä ananasmekosta ja tiuhaan vaihtuvista lainalaseista, sillä omat on hukassa.

Ehkä aurinko on taas vähän pehmentänyt aivoja tai hetken rentoutuminen on aiheuttanut pään ympärillä kiristäneen kuminauhan katkeamisen. Ehkä seura tekee kaltaisekseen tai loma tehtävänsä.

Että ihanaa kesää ja lomaa kaikille!

Lue myös:

Unelmien matkaseuralainen

Meikä matkustaa

Kesäkuu kuvina

Share

3 kommenttia

  1. Saana kirjoitti: Vastaa

    Osta elektroninen parkkikiekko. Maksaa vähemmän ku yks parkkisakko. Paras ostos hetkeen.

  2. Nukka kirjoitti: Vastaa

    Asikaine, oot mun toteemieläin <3 Jatka samalla hyväksi havaitulla staililla!

  3. Puumis kirjoitti: Vastaa

    Mä ajattelin edelleen että kirjoitat Hipistä jopa sen jälkeen, kun ananasmekko oli mainittu. Klikkasin sitten itseni jo muille sivuille ja sitten tuli semmoinen ahaa-elämys. 😀

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.